Pietro Fofista Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 (upraveno) Návod na kopírování her na Hdd od DB 2.0.17349Aktualizace Dashboardu 17349 uživatelům s RGH/R-JTAG přináší pár změn pro externí Hdd.Tyto změny usnadní práci s ISO soubory a hlavně myslím, že sjednotí způsob jak s nimi na Hdd a to v případě her jak z jednoho čidvou DVD. Nebude tedy potřeba řešit otázky jak má vypadat správný strom složek a kde kopírovat extrakt z DVD1 a kam z DVD2. Navíc tento způsob je ne jen jednodušší, ale i mnohem rychlejší než FTP,jelikož Hdd je připojen přímo k PC. Pokud je externí Hdd naformátován v konzoli a je k ní připojen, stále zůstává možnost použít pro přesun souborů FTP. (ovšem v tom to případě jedině do složky Content) Pokud jste extrahovali správně bude vždy vše fungovat jak má a navíc hry budou zobrazeny i v NXE. Uživatele s originálními Hdd pro Xbox musí použít adaptér pro připojení k PC.(u originálních Hdd šel tento způsob použít již před DB 17489) Nechci rozebírat jak extrahovat ISO a jakými programy, protože je toho tady hodně a nic se v těchto postupech nemění. Doufám, že tohle všem pomůže a vyřeší se zbytečné otázky jak co proč. Aby to bylo jednodušší je to i s image průvodem :) Takže......... 1. V první řadě je potřeba externí Hdd připojit ke konzoli Xbox360 (po update DB 17349) a naformátovat ho. (Tím se stává plnohodnotným Hdd pro Xbox 360) Po naformátování se Hdd bude v konzoli zobrazovat jako originál disk. 2. Nyní je potřeba mít v PC nějaký explorer, osobně používám Horizon, je nutné mít poslední verzi(v2.8.12.0), která dokáže tento externí Hdd formátovaný v konzoli zobrazit. (starší verze to neumí) - není důležité jakou verzi stáhnete, pokud jste připojení k internetu budete vyzvání k aktualizaci poslední verze 3. Hdd připojený k PC se nám po spuštění exploreru (u mě tedy Horizon) automatický zobrazí a vidíme strom Xbox Partition. 4. Nyní rovnou ke kopírování. Moje úkázka je pro game ze dvou DVD Samozřejmě jako i u jiných způsobů kopírování i tady je nutné mít správný extrakt. 5. Klikneme na Inject New File 6. otevře se okno ,,Select Packages to Inject´´ kde vybereme extrakt ke kopírování dole vidíme bar který zobrazuje stav kopírování po dokončení kopírování Pop Up oznámí ,,Transfer Complete nyní je ISO na svém místě :) pokud se jednalo o ISO z jednoho DVD jste hotovi U DVD2 postupujeme stejným způsobem, pokud instalační DVD obsahuje více souboru označíte je všechny v mém případě je jeden vše se zase opakuje jako u DVD1. Nyní vidíme obsah obou extraktu seřazených tak jak mají být a budou zaručeně fungovat. HOTOVO!!! dokonce se hra na hdd v NXE bude zobrazovat jako při originál instalaci :) Hodně zábavy :) ps: případné připomínky a postřehy pište rád doplním co chybí Upraveno Prosinec 8, 2015 uživatelem Pietro Fofista ed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Super návod, díky! Mých pár postřehů - ta změna v tom formátování HDD přišla už s DB 17349 (ne až u 17489), a dále bych zmínil možnost, že na HDD lze kopírovat i přes FTP, pokud je připojen je konzoli. To připojení k PC a použití programl jakou jsou Horizon apod. je prima věc, ale dost uživatelů s tím má problém to pochopit a ovládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Super návod, díky!Mých pár postřehů - ta změna v tom formátování HDD přišla už s DB 17349 (ne až u 17489), a dále bych zmínil možnost, že na HDD lze kopírovat i přes FTP, pokud je připojen je konzoli. To připojení k PC a použití programl jakou jsou Horizon apod. je prima věc, ale dost uživatelů s tím má problém to pochopit a ovládat. Díky, opraveno, doplněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hro Mas Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Dobrý večer, mám takovej problém, dal jsem to na tu flešku, akorát to nejde vidět na té flešce. Fight night champion jsem našel v mojich hrách, ale UFC 3 jsem nenašel vůbec. Tak se obracím, zda nevíte v čem je problém. Děkuji předem za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 (upraveno) Tak jsem zkusil hru kinect adventures a jedine co se mi povedlo kopirovat na disk, byli demo hry, ale samotna hra ne. Kde delam chybu? Dekuji za pomoc Po extrakci je vice slozek a souboru co budu kopirovat na disk? Upraveno Únor 19, 2016 uživatelem Ronaldok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.