Jaroslav Stříbrský Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Zdravím chci se zeptat rád bych hrál FPS multyplayer hry s klávesnící a miší a chci vjedět jestly mi to stačí zapojit do PS4 pomocí standartních USB kabelů nebo jestly na to potřebuju ten adaptér co se jmenuje Venom X za 3500 kč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Zdravím chci se zeptat rád bych hrál FPS multyplayer hry s klávesnící a miší a chci vjedět jestly mi to stačí zapojit do PS4 pomocí standartních USB kabelů nebo jestly na to potřebuju ten adaptér co se jmenuje Venom X za 3500 kč ? "Jen tak" myš s klávesnicí k PS4 nepřipojíš (není podporováno), ale stačí ti k tomu třeba CronusMAX, který je podstatně levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Nejde o to že by PS4 myš nepodporovala ona je podporuje, dokonce jde rovnou zapojit do USB-ček v předu. Mám vyzkoušenou klávesnici a myš přes USB a v pohodě funguje, ale jde o to aby K+M podporovala hra samotná, což jich moc není. Ale jak už někdo "moudrý" jednou napsal: Jestli chceš klavesnici a myš, kup si PC. Konzole se ovládají pomocí ovladače. A kdyby ti tvoje K+M nefungovaly, tak Cronus je sázka na jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Stříbrský Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Cronus je značka klávesnic nebo co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 http://cronusmax.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Stříbrský Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Jinak děkuji za odpovjedi pánové docela mi to pomohlo co se týká koupje PC na hry tak na to fakt nemám to si rači koupím tu krebičku Cronus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.