flesh light Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 To je tedy zajímavé,že na PS3 je to s CZ titulkama a na PS4 se nenamáhají a pouze ang,když už je to stejně přeložené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 no me by zajimalo jestli uz se vi jestli hra bude dostupna pro PS4 na BR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 No co sem nějak pochytil tak by měla být placka dostupná snad někdy v únoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Co se týká digitální verze z PSstore, tak obsahuje cz titulky. A ještě jsou u této verze nějaké drobnější vylepšení a úpravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 (upraveno) http://www.jrc.cz/hra_ps4_beyond_two_souls pouze ANGLICKY libcenko https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/beyond-two-souls/cid=EP9000-CUSA00513_00-GBEYONDTWO000001?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store turecky,polsky,francouzsky,holandsky,anglicky libcenko to jsi si vymyslel,protože tam čeština nikde není ani na odkazu ani na JRC ani digitálně ke stažení ani na PSstore.Vůbec tam češtinu nikde NEMAJÍ. Nicméně jsem to stáhnul a čeština NENÍ. Upraveno Prosinec 10, 2015 uživatelem flesh light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 (upraveno) :-D Stáhl jsem si to z cz PSstore hned jak to vyšlo. A mám to s cz titulky. Nějaký JRC mě nezajímá. Říkám ti to jako uživatel a hru mám už dohranou. Komplet je s cz titulky!!! ..ukázka z menu: Upraveno Prosinec 10, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Na storu není v popiskách čeština prakticky nikdy, i když ji hra obsahuje. Tím se nemůžeš řídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Na CZ PSstore na 100% čeština je !!! můžu doložit tisíci screenama, ale v tom JRC maji asi chybu v popisu protože když je kod určený pro CZ trh tak hra bude určo s CZ tit, jinač to nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Dobrý den, ani v Českém PS store nejsou české titulky pro tuto hru Beyond: Two Souls S pozdravem Tomáš Jančařík Sony PlayStation podpora Česká republika Můj dotaz : ...." Chtěl jsem se zeptat hra Beyond: Two Souls má být v češtině?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 tak to mi ho teda vyndej... kde je pravda?;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Dobrý den,ani v Českém PS store nejsou české titulky pro tuto hru Beyond: Two Souls S pozdravem Tomáš Jančařík Sony PlayStation podpora Česká republika Můj dotaz : ...." Chtěl jsem se zeptat hra Beyond: Two Souls má být v češtině?.... Jako nic proti, ale jsi vážně kus ignoranta. Ne jednou se to tu řešilo, že česká podpora stojí upřímně za vyliž pekáč a i přes to, že ti tu píšou vlastníci hry, že ty CZ titulky tam prostě JSOU tak vyloženě musíš dokazovat, že to pravda není a CZ podpora, která absolutně netuší která bije to korunuje takovou odpovědí [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 i přes to, že ti tu píšou vlastníci hry... ale pár príspevkov vyššie aj on tvrdí, že hru stiahol a titulky tam nemá.. tak ja už tomu nerozumiem.. ako ich tam niekto môže mať a niekto nie, pokiaľ sa jedná o rovnakú verziu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Bohužel nepsal z kterého store ji stáhnul, ale vzhledem k jeho dřívějším dotazům jak používat paypal a amazon kvůli předplaceným kartám bych soudil, že hru stáhnul z US psn tak to pak těžko může mít hra CZ titulky že jo. Navíc proč by měl někdo tu potřebu si tu dělat srandu, že ty titulky tam jsou když by nebyly.... A necituj předchozí příspěvky [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 saixx Oni jsou placený za to aby tam pracovali a ne odpovídali hlouposti,takže pokud pracují špatně nemají tam co dělat což ty nechápeš zjevně...koupím to klidně ještě jednou,ale pokud tam ty titulky nebudou,tak co potom.Vrátí mě peníze,když mě řeknou,že mě psali,že tam titulky nejsou? Nevím proč to otáčíš proti hráčům,kteří je mají a vložili i foto vtipálku saixx:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Ano jsou placený za to aby tam pracovali což obnáší i odpovídat na hloupé dotazy. To co jsem psal má svoje opodstatnění jelikož i já osobně jsem zjistil, že podpora u nás opravdu ve většině případů stojí za prd. Jinka bych rád věděl co proti komu otáčím. Pouze jsem ti objasnil jak funguje resp. nefungune podpora [emoji4] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 saixx hloupé dotazy??Ty jsi pěkně nevymáchanej saixx mě tenhle dotaz stál asi 400-600kč nebo kolik ta hra stála,protože mě odpověděl,že není čeština,tak nemusím registrovat novou kartu a přihlašovat se,když jí můžu koupit tam kde nakupuji pořád...stejně není čeština,takže pokud mě lhali před tím a ted lžou již podruhé,tak mě způsobila tahle" česká podpora ztrátu několik set korun,tak proto. Oni si klidně napíšou,že nemají titulky a to píšou i na JRC pak se zeptám znova a klidně znova odepíšou,že čeština není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 (upraveno) Nevím o čem se tady ještě dohaduješ. Dva lidé z fóra ti potrdili že ve hře jsou české titulky, dokonce ti byli ukazali screeny a ty jim přesto nevěříš. Poté čekáš týden na odpověď z české podpory, od lidí kde jejich znalost je na úrovni jejich platu. Nakonec se to zvrhlo v osobní úrážky, takže to tady raději zamknu. Spory a urážky si řešte mimo toto fórum. A co se týká uživatele flesh light, tak ten už je nějáký čas pod mým drobnohledem :!: Upraveno Prosinec 19, 2015 uživatelem Assassin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts