Michalcin Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahoj, jsem nováček ohledně X360 a chtěl bych se dozvědět zda touhle vypalovačkou vypálím bez problému XGD3 hry. Jestli má někdo zkušenosti s takovou vypalovačkou? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 15, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahoj, zmíněná mechanika je kompatibilní s BurnerMax Payload Tool, takže by neměl být problém s vypalováním XGD3 her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Zkusil jsem vypálit FIFU 16 a hází mi to chybu I/O Error: scsistatus 0x02 sekne se to v 49% používám imgburn 2.5.8 Vypaloval jsem na DVD+R DL Verbatim Double-layer-Printable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 17, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 Vyzkoušej vypalování v ImgBurn verze 2.5.7.0. Ve verzi 2.5.8 jsou hlášeny obdobné problémy, jako máš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 Stále se ukazuje ta stejná chyba:/ Přemýšlím že si koupim liteon 124-14E ale všude na fórech jsem se dočetl že je s ní problem vypalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.