Doom.army Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 cau kdyz si chci u bratrance pripojit k pc pres psp tak mi to nejde napiseto neznamy hardware uz sem skusil vse v pc nevite nekdo co potrebuju aby to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 a co ma za operacni system??tipuju nejake wokna? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Jaky ma operacni system? mozna sou potreba ovladace EDIT: kachnaku byl si rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 windows home edition a jak se menujou ty ovladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 k xp zadny ovladace nepotrebujes.. mozna bych zkusil dat kabel do jinyho usb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Kdyz ma XP tak ovladace nebudou potreba.....ma naistalovanej SP2? EDIT: Sakra zas byl nekdo rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 k xp zadny ovladace nepotrebujes.. mozna bych zkusil dat kabel do jinyho usb :D to sem skousel nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 zkus vymenit operacni system.. viz. muj podpis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 podla mna stiahni NEW ovladač na MB a daj ze tovja MB USB driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 podla mna stiahni NEW ovladač na MB a daj ze tovja MB USB driver napis mi link na download vubec nevim pod cim to hledat MB USB DRIVER to mi nic nenaslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 zkus vyměnit kabel, mě to na mém pc taky nešlo a už kámoše jo,pak jsem použil jiný kabel a bylo po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 LINUX 4ever...:-) ale zkus predelat firmware na PSPčku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 vyreseno dik vsem prosim o uzavreni teto sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.