mirogedra Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Zdravím. potrebujem radu ohladom ovladača. vie mi niekto napísať ako su zapojene draty v ovladači? su tam štyri čierny,zelený,biely a červený. prípadne foto rozobrateho ovladača. je to xbox 360s. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahoj, A co takhle strýček GOOGLE, nepomohl by? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirogedra Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 (upraveno) Ahoj,A co takhle strýček GOOGLE, nepomohl by? ;) no nepomohol. zapojil som podla toho, ale ked pripojim ovladač ku konzole tak sa zasvieti zelený kružok a zhasne. ovladač nereaguje neviem kde može byt problem preto som chcel foto ovladača rozobraneho...či to je fakt spravne zapojene Upraveno Prosinec 15, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 A zkoušel jsi kliknout na ten odkaz co jsem ti dal do příspěvku? Já teda nevím jak tobě, ale mně se tam hned mezi prvními výsledky vyhledávání zobrazí rozebraný ovladač s vyznačením zapojení černého, zeleného, bílého a červeného drátu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirogedra Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 aha..sorry. presne tak to mam zapojene. ale ked pripojim ovladač do usb len blikne zeleny kružok na ovladači a nič sa dalej nedeje. nič nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 A to jsi se někde dostal k rozbitému ovladači a zkoušíš ho opravit, anebo je to tvůj, tobě fungoval, z nějakého důvodu jsi se rozhodl ho rozebrat a po složení už nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirogedra
Zdravím.
potrebujem radu ohladom ovladača. vie mi niekto napísať ako su zapojene draty v ovladači?
su tam štyri čierny,zelený,biely a červený. prípadne foto rozobrateho ovladača. je to xbox 360s.
dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.