mirogedra Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2015 Zdravím. potrebujem radu ohladom ovladača. vie mi niekto napísať ako su zapojene draty v ovladači? su tam štyri čierny,zelený,biely a červený. prípadne foto rozobrateho ovladača. je to xbox 360s. dakujem Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahoj, A co takhle strýček GOOGLE, nepomohl by? ;) Citovat
0 mirogedra Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2015 (upraveno) Ahoj,A co takhle strýček GOOGLE, nepomohl by? ;) no nepomohol. zapojil som podla toho, ale ked pripojim ovladač ku konzole tak sa zasvieti zelený kružok a zhasne. ovladač nereaguje neviem kde može byt problem preto som chcel foto ovladača rozobraneho...či to je fakt spravne zapojene Upraveno Prosinec 15, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2015 A zkoušel jsi kliknout na ten odkaz co jsem ti dal do příspěvku? Já teda nevím jak tobě, ale mně se tam hned mezi prvními výsledky vyhledávání zobrazí rozebraný ovladač s vyznačením zapojení černého, zeleného, bílého a červeného drátu :? Citovat
0 mirogedra Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2015 aha..sorry. presne tak to mam zapojene. ale ked pripojim ovladač do usb len blikne zeleny kružok na ovladači a nič sa dalej nedeje. nič nereaguje. Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2015 A to jsi se někde dostal k rozbitému ovladači a zkoušíš ho opravit, anebo je to tvůj, tobě fungoval, z nějakého důvodu jsi se rozhodl ho rozebrat a po složení už nefunguje? Citovat
Otázka
mirogedra
Zdravím.
potrebujem radu ohladom ovladača. vie mi niekto napísať ako su zapojene draty v ovladači?
su tam štyri čierny,zelený,biely a červený. prípadne foto rozobrateho ovladača. je to xbox 360s.
dakujem
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.