Tomas007 Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 (upraveno) Mám problém. Xbox nenajede do FSD a sekne se na úvodním logu XBOX360 a nic víc. Je to asi má vina, vrtal jsem se v nastavení FSD a to teď nenajede. XELL funguje. Možná by pomohlo přeinstalovat FSD a nebo kernel, ale mám nejnovější 17489. Ptám se zda se XBOX nerozbije pokud nainstaluju přes XELL ten samí kernel 17489 který už tam je, protože novější není. A nebo pokud nevíte jak přes XELL spustit XEXmenu z cd . Díky Upraveno Prosinec 16, 2015 uživatelem Tomas007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Mohlo by stačit pokud bys bypassnul Dashlaunch a potom z NXE dashboardu přes Xexmenu přeinstaloval F3. Při bootu konzole zkus zmáčknout a držet "RB" na ovladači (v momentě kdy bude synchronizovaný s konzolí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Mohlo by stačit pokud bys bypassnul Dashlaunch a potom z NXE dashboardu přes Xexmenu přeinstaloval F3.Při bootu konzole zkus zmáčknout a držet "RB" na ovladači (v momentě kdy bude synchronizovaný s konzolí). RB nefunguje. Nic to nedělá. Šel bych do té instalace přes XELL ale nevim co to udělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Chce to vystihnout ten správný moment, kdy to tl. zmáčknout. Každopádně zápisem image s freeboot NAND stejné verze jako je v konzoli nic nepokazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Dobrý už to jde. Pomohlo to přeinstalování kernelu. Díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Bezva, tak to je hlavní :) Takže tady můžeme dát LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts