tomas88 Odesláno Prosinec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 Zdravím :) ... prosím o radu jde nějak jednoduše změnit NAT type 3 na NAT 2? :cry: .... děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 Jedině tak, že si pohraješ s nastavením routeru (pokud to zvládneš, je to trochu složitejší) nebo jednodušší ale dražší varianta je si u poskytovatele internetu zaplatit statickou IP adresu (například u mojeho poskytovatele jde o jednorázový poplatek 300,- Kč). Tady máš návod: http://www.onlinearena.cz/forum/?forum-vp-page=1&forum-topic=navod-pripojeni-nat-type-dmz-upnp-firewall-port-forwarding-17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 Zkus se podívat třeba SEM a jak psal Assassin, je to individuální v závislosti na typu každého routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subtitles017 Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 ja jsem se problemu nezbavil az do chvile, kdy jsem pro ps4 nastavil verejnou IP adresu.. mel jsem tedy NAT type 2, ale stejne to porad blblo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chester46 Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 (upraveno) Ahoj, zkoušel jsem návod na online aréna který je výše, ale ještě jsem nezkoušel tu veřejnou IP, jelikož podpora v neděli nepracuje :) každopádně, včera v sobotu 19.12 kolem 17:00 jsem ještě synchronizoval trofeje a v pohodě a pak asi za 15 minut už to nešlo a od tý doby prostě problém s NAT Type, nikdy s tim problém nebyl, udělal jsem všechny kroky z online arény, šustruju google a youtube od rána a zkouším vše co najdu ale stále nic. Do PSN profilu se přihlásim, do PS Store se taky dostanu, Sony na stránkách o údržbě nic nehlásí, ale trofeje se nesynchronizujou a třeba takový Need For Speed si teď taky nemůžu zahrát. Pravděpodobně to vyřeší ta přidělená IP, ale zajímá mě i to, jak je možný, že po víc jak roce v pohodě to najednou přestane fungovat? Děkuju a omlouvám se za případný spam. Upraveno Prosinec 20, 2015 uživatelem Chester46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomas88
Zdravím :) ... prosím o radu jde nějak jednoduše změnit NAT type 3 na NAT 2? :cry: ....
děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.