dzuvi Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Zdravím neznáte nějakou hru s otevřeným světě kde jde o přežití např . že vas to vyhodi na ostrově a snažíte se přežit hledat jídlo vytvářet věci zbraně atd... něco jako je na pc : dayz h1z1 ark survival atd... díky za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Jediný survival na ps3 je asi dont starve. H1Z1 i ark bude na ps4 možná i dayZ apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papulin Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 co DONT STARVE, zkoušel někdo na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Zkoušel jsem to ale fakt jen chvíli, hraju to na PC už od early accesu, a hlavně teď hraju together který má coop, ten mi na ps3 chybí a bude už jen na ps4. Ale šlo to dobře a rozhodně to je těžká a zábavná hra, pokud máš slabší pc tak se neboj a někde to stáhni jestli by tě to bavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papulin Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 jj díky, pročet jsem recenze a asi to bude na mě moc hardcore. Při smrti o vše přijít? Nic pro mě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Jo ale na tom staví všechny survival hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.