Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Ahoj, má někdo zkušenosti z touhle revizí? :) Zkusil jsem vypálit fifu 16 všechno proběhlo v pořádku ale při kontrole vypalování se mi objevila hláška jako kdybych nepatchoval mechaniku pres burner payload tool. Protože při kontrole po vypalování se v img burnu se vysune disk a opět zasune. Jako kdyby si mechanika nezapamatovala patchování. Když disk vložím do xboxu vůbec to nepřečtě jen ukáže vysunout disk. Nevíte co s tím? Jinak jsem dohledal že nejlepší nastavení které funguje na F revizi je: Force HT - Enabled SmartBurn - Enabled Todo lo demas - Disabled Perform OPC Before Write - On Enable Burn-Proof -On Layer Break - Calcule optimal Process Priority - Realtime Buffer Size: 512 MiB Main: 60% Device: 60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 čau jednoduše vypni kontrolu je to uplně zbytečné mám vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 díky:)) jenže problém je v tom že i když jsem přeskočil kontrolu a vložím dvd do xboxu nepřečetne vůbec nic jen se ukáže vysunout disk, nastavení jsem měl podle viz. předchozí příspěvěk akorát jsem zapomněl buffer,main,device. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 aha :) a máš to patchované tu hru v abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 (upraveno) Právě že mám, akorát mi vyskakuje na konci není ověřené v databázi. Jsem začátečník ale co jsem se dočetl vím že PI MAX má byt 100 nebo méně PI AVERAGE 5 a méně,PIF MAX 4 a méně,PIF AVERAGE 0,20 a méně. Takže někde je chyba :D Upraveno Prosinec 21, 2015 uživatelem Michalcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 (upraveno) hod tu screen s abgx a to že se před kontrolou vysune a zasune mechanika je uplně normální tam problém určitě není :) Upraveno Prosinec 21, 2015 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 tady je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 (upraveno) už vím kde je problém tu polskou verzi fifi ti abgx nepatchne co si pamatuju patchoval jsem v xbox backup creatoru edit: zkoušel jsi už vypalit jinou hru nebo tohle je první hra? chyba je jasně v tom patchováni Upraveno Prosinec 21, 2015 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 (upraveno) aha :) jak píšu jsem začátečník :) to bude asi chyba? protože dvd vubec xbox nepřečte ani play neukáže jen open tray :) edit: zatím první, jinak jsem v pohodě vypaloval XGD2 hry děkuju za radu :) takže mám použít xbox backup creator :) Upraveno Prosinec 21, 2015 uživatelem Michalcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 hele pohledej si tady něco o tom abgx mám takový dojem že ti nejde ta online databaze podle toho screenu co jsi tu daval vím že se muselo něco do toho abgx nakopírovat aby to jelo ted jsem to delší dobu nesledoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 (upraveno) jo soubor ini o tom vím už jsem nakopíroval to už jsem udělal Upraveno Prosinec 21, 2015 uživatelem Michalcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 (upraveno) tady to jsi stahni dal jsem ti tam návody i ten xbox backup creator podle toho už to zvladneš v pohodě a uvidíš že ti to půjde pak dej vědět aspon máš dneska co dělat :) http://fastshare.cz/5417316/xgd3.rar Upraveno Prosinec 21, 2015 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 děkuju moc :) už jsem pochopil xbox backup :) co se týče abgx takhle to mám přesně nastavené a ukazuje mi to co ukazuje :) vím že mám používat verbatim DL ale slyšel jsem někde že se dá použít i mediarange dvd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 verbatim je vyzkoušena jistota mediarange jsem nikdy nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Ale už jsem zkoušel tak 4x vypálit tu fifu 16 na podporované vypalovačce z notebooku a vždycky se to seklo na 50% i/o error, tak jsem si koupil novou ale jelikož liteon 124-14 E neměli, tak mam revizi FU. Zítra zkusím :) snad to byla chyba jen v tom patchování.Myslel jsem si že je to vypalovačkou i když na jiných fórech píšou že s tím problem opravdu není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Všechno jsem udělal podle návodu nastavení v imgburnu to stejné jako předtím a ukázalo se mi tohle. Vypaloval jsem rychlostí 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 no co já vím tak ihaskou se pálilo rychlostí 4x jinak už pak fakt nevím rychlostí 2x se páli xgd2 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Někde jsem se dočetl že právě doporučovali 2x tak nevím, akorát jsem jen PC spustil v nouzovém režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Takže dneska vypálena FIFA 16 bez problému i nainstalování do HDD. KProbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Tak bezva, ještě by možná bylo dobré doplnit s jakým nastavením IMGBurn atd. jsi docílil úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalcin Odesláno Prosinec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 (upraveno) Nastavení imgburn Force HT - Enabled SmartBurn - Enabled Other - Disabled Perform OPC Before Write - On Enable Burn-Proof -On Layer Break - Calculate optimal Process Priority - High buffer size jsem nechal defaultne Jinak jsem použíl img burn 2.5.7.0 Upraveno Prosinec 23, 2015 uživatelem Michalcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.