Kamel Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Zdarec, mám problém. Mám Gold účet. Když chci sdílet nějaký screen z GameDVR, tak mi to napíše Try it Later. Už se stím potýkám několik dní a za bůh nemůžu přijít, jak ty obrázky nasdílet do Onedrive. Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Ahoj, já jsem se včera snažil přijít na totéž a napodařilo se mi to.. ve starém Dashboardu to šlo lehce, ale u tohohle nového netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Prosinec 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Jediné co jsem zjistil je, že klasicky na webu xboxdvr najdeš podle svého tagu všechny svoje uložené obrázky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamel
Zdarec, mám problém. Mám Gold účet. Když chci sdílet nějaký screen z GameDVR, tak mi to napíše Try it Later. Už se stím potýkám několik dní a za bůh nemůžu přijít, jak ty obrázky nasdílet do Onedrive. Nějaká rada?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.