Grymaz Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Zdravim,je nekdo z okoli Sumperka kdo by mi flashl PSP nejnovejsim flashem? I kdyz nejnovejsim je asi odvazne slovo,spis poslednim flashem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erendil Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 To zvládneš sám. Hodíš na kartu tři soubory a jedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Uprimne,celkem se toho bojim,ze bych to bricknul a hlavne to neni moje PSP tak by to byl mega pruser :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Je to otazka 2 minut vcetne hledani datovyho kabelu. Briknul by to snad jen sulin :D je tu velmi jednoduchej navod kterej ti ukaze ze staci na psp zmacknout tri tlacitka a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erendil Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Přesně tak. Zvládne to i dilina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2015 A nemáte prosím někdo odkaz na ten flash? Nějak nejsem dobrý v hledání,děkuji :-) A jestli to zkazím tak jdu za váma :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2015 http://console-forum.net/tema/182325-custom-firmware-6-61-pro-c2-14-2-2015 pokud se ti to nepovede tak jdi spis za nekym kdo te ucil cist pac o nicem jinym to neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Diky perry a priste bez tech rypavych poznamek :-) Akorat jeste musim zjistit,jaky je tam ted flash i kdyz urcite "mensi" tak to by nemel byt problem. Ale ted nevim,co je to presne za psp je to synovcuv. A hlavne bych chtel ten permanentni flash at se to nemusi porad obnovovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Tak je tam ted 5.50 GEN-D2,tak to by nemel byt problem a psp je to PSP 2004,takze te permanentni flash snad taky pujde jestli umim teda cist :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 No u te 2004 bacha na typ desky..ale ano jak rikas nemel by byt problem. Ikdyz me ten CIPL nahrat nesel po spusteni hlasil corrupted data files. Mam tedy jen ten docasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 A jak prosím zjistím typ desky? Ten čárkový kod na spodku PSP mám smazaný,tak max.pod baterii je serial No.HC1780523 jestli se dá z toho něco zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 A ten dočasný znamená přesně co? Když vypnu PSP tak jak ho pak znovu nahodím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Jj ale jen ti. Ze opet spustis ten flashovaci soubor (otazka cca 20 vterin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 A jak zjistim prosím ten typ desky? Ten čárkový kod na spodku PSP mám smazaný,tak max.pod baterii je serial No.HC1780523 jestli se dá z toho něco zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Typ desky ti ukáže třeba homebrew PSPident http://www.mediafire.com/?pb9gccudpf8okc1 ale jelikož píšeš, že tam teď je 5.50 GEN, je tím jasný, že máš flashnutelnou desku a můžeš tak použít i CIPL metodu. perry: Ty máš jaký model, že ti CIPL nešel? Já mám za to, že by to mělo být funkční, ale pravdou je, že jsem tuto metodu sám nezkoušel, jelikož mám 3000 model a tak nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Panove,nehrajete nekdo na psp fotbal? Synovec chce po mne porad at mu stahnu do psp nejnovejsiFifu a to je tusim Fifa 14,ale bohuzel tato fifa mi nejde spustit a to jsem ji stahl uz nekolikrat. Myslite,kdyz udelam ten novy flash,ze Fifa 14 urcite pujde? Jeste jsem stahl PES 2015,ten mi prekvapive sel ale neni v ENG ale je ve Spanelstine coz je na houby. Ale zase bych nerad flashnul na 6.61 a pak ta Fifa 14 treba stejne nepujde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Ja mam fatko, takze by jit mel ale kdyz vse zkopiruju dle navodu a chci to v psp spustit tak to vyhodi corrupted data..ale ten docasnej mi jde bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Tak chtěl jsem to PSP flashnout na 6.61,ted tam mám 5.50 GEN-D2 ale když stáhnu OFW 6.61 a spustím ze složky PSP/Game/UPDATE tak mi to píše : The system software of your PSP system is version 9.90. There is no need to update. To asi znamená,že tohle instalovat nemusím a můžu jít rovnou na ten CIPL Flasher? Nebo bych tím mohl něco pokazit? Děkuji moc za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 (upraveno) 9.90 byla taková ochrana v době vydání 5.50 GEN-u, který tam právě teď máš, aby nedošlo např. k nechtěnýmu updatu na OFW. Je teď tak ještě potřeba, abys na PSP v menu zmáčkl SELECT a ve VSH Menu u řádku USB DEVICE nastavil Flash 0. Následně PSP připoj USB kabelem k PC, zajeď do vsh/etc/, v poznámkovým bloku otevři soubor version.txt a hodnotu 9.90 přepiš na správných 5.50 a ulož. Ve VSH Menu místo Flash 0 nastav zpět Memory Stick, PSP restartuj a můžeš už opakovat postup na update 6.61. Následně pokud by ti CIPL flasher nefungoval stějně jako perrymu, použij tu dočasnou variantu. Upraveno Prosinec 27, 2015 uživatelem RaZzeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Tak mi ten CIPL Flasher taky nešel,tak jsem musel udělat ten PROUPDATE ten už šlape dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 a jde ti ted ta fifa ? mám podobný problém v psp mám 5.50 gen-d3 a nejde mi ani jedna fifa od 12 až do 14 a PES od 12 - 15 tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Leden 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Jj teď už ta Fifa 14 jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Leden 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 A i PES 15 šel,ale ten jsem našel jen ve španělštině a to je pro synovce na houby,tak ten jsem smazal,ale taky PES 15 v pohodě šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 (upraveno) dík za reakci tak budu muset taky updatovat.. edit: Grymaz a to máš ted tak že při každém vypnutí to musíš znova nahodit? Upraveno Leden 12, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Leden 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Jj,při vypnutí popř,vybití baterie se musí flash znovu "nahodit" ale je to otázka cca.20 vteřin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Leden 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Zatím jsem nenašel tento flash aby byl permanentní,na těchto stránkách sice je,jak ho udělat permanentní,ale mě ani kolegovi to nešlo,tak asi permanentní nepůjde ani tobě,ale samozřejmě zkusit to můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Grymaz
Zdravim,je nekdo z okoli Sumperka kdo by mi flashl PSP nejnovejsim flashem? I kdyz nejnovejsim je asi odvazne slovo,spis poslednim flashem :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
35 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.