Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash PSP


Grymaz

Otázka

Recommended Posts

  • 0

Diky perry a priste bez tech rypavych poznamek :-) Akorat jeste musim zjistit,jaky je tam ted flash i kdyz urcite "mensi" tak to by nemel byt problem. Ale ted nevim,co je to presne za psp je to synovcuv. A hlavne bych chtel ten permanentni flash at se to nemusi porad obnovovat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Typ desky ti ukáže třeba homebrew PSPident http://www.mediafire.com/?pb9gccudpf8okc1

ale jelikož píšeš, že tam teď je 5.50 GEN, je tím jasný, že máš flashnutelnou desku a můžeš tak použít i CIPL metodu.

perry: Ty máš jaký model, že ti CIPL nešel? Já mám za to, že by to mělo být funkční, ale pravdou je, že jsem tuto metodu sám nezkoušel, jelikož mám 3000 model a tak nemůžu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Panove,nehrajete nekdo na psp fotbal? Synovec chce po mne porad at mu stahnu do psp nejnovejsiFifu a to je tusim Fifa 14,ale bohuzel tato fifa mi nejde spustit a to jsem ji stahl uz nekolikrat. Myslite,kdyz udelam ten novy flash,ze Fifa 14 urcite pujde? Jeste jsem stahl PES 2015,ten mi prekvapive sel ale neni v ENG ale je ve Spanelstine coz je na houby. Ale zase bych nerad flashnul na 6.61 a pak ta Fifa 14 treba stejne nepujde :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak chtěl jsem to PSP flashnout na 6.61,ted tam mám 5.50 GEN-D2 ale když stáhnu OFW 6.61 a spustím ze složky PSP/Game/UPDATE tak mi to píše : The system software of your PSP system is version 9.90. There is no need to update. To asi znamená,že tohle instalovat nemusím a můžu jít rovnou na ten CIPL Flasher? Nebo bych tím mohl něco pokazit? Děkuji moc za odpověď :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

9.90 byla taková ochrana v době vydání 5.50 GEN-u, který tam právě teď máš, aby nedošlo např. k nechtěnýmu updatu na OFW.

Je teď tak ještě potřeba, abys na PSP v menu zmáčkl SELECT a ve VSH Menu u řádku USB DEVICE nastavil Flash 0. Následně PSP připoj USB kabelem k PC, zajeď do vsh/etc/, v poznámkovým bloku otevři soubor version.txt a hodnotu 9.90 přepiš na správných 5.50 a ulož. Ve VSH Menu místo Flash 0 nastav zpět Memory Stick, PSP restartuj a můžeš už opakovat postup na update 6.61.

Následně pokud by ti CIPL flasher nefungoval stějně jako perrymu, použij tu dočasnou variantu.

Upraveno uživatelem RaZzeR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu