Vlcakjr Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Čau zajimá mě když si koupím hru z playstation Store tak se mi stáhne přímo do PS? A když si tu hru koupím tak ji nebudu moct půjčovat kamošům jako kdybych koupil CD? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 greca Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Ahoj. Jen se sem připojuji se stejným dotazem :) a také děkuji za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WhiteCroWCZ Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Kdyz si koupite hru na ps store tak ji kupujete na ucet pod kterym jste prihlaseni. Takze kdyz se prihlasite kdekoliv pod svym uctem,tak si vasi hru muzete zahrat. Pujcovani je tak jedine hodne dobrym kamosum nebo rodine protoze potrebujou vas nick a heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Tak jak říká WhiteCroWCZ plus o tom jak funguje takové "sdílení" účtů a tím pádem i her na něm koupených najdete v tématu ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vlcakjr
Čau zajimá mě když si koupím hru z playstation Store tak se mi stáhne přímo do PS? A když si tu hru koupím tak ji nebudu moct půjčovat kamošům jako kdybych koupil CD?
Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.