Fan Gta Vcs Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Ahoj potřebuju poradit chci si zahrat Need for speed Most Wanted 2012 a ukáže se mi nějaký Update a tak dám stáhnout asi ve 35 % to napíše:An Error Occurred during the download operation. (80710736) nevíte někdo co s tím mám PS3 500 GB Slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Toto obvykle souvisí se síťovým/internetovým připojením a s otevřením portů na routeru, přesměrovaných na konzoli. Nepíšeš jak jsi připojen (drát/bezdrát), rozhodmně doporučuju kabelové připojení a pokud to nevyřeší ten problém, tak vyzkoušet některé z nastavení DNS serverů, případně přesměrování těch portů. Když chybový kód té hlášky co píšeš zadáš do Googlu, najde ti to spoustu odkazů se stejným problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan Gta Vcs Odesláno Prosinec 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Jsem připojen Bezdrát zkoušel jsem drát stejný problém a DNS nejde taky (Jinak vše ostatní se stáhne uplně v pohodě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fan Gta Vcs
Ahoj potřebuju poradit chci si zahrat Need for speed Most Wanted 2012 a ukáže se mi nějaký Update a tak dám stáhnout asi ve 35 % to napíše:An Error Occurred during the download operation. (80710736) nevíte někdo co s tím mám PS3 500 GB Slim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.