Fan Gta Vcs Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2015 Ahoj potřebuju poradit chci si zahrat Need for speed Most Wanted 2012 a ukáže se mi nějaký Update a tak dám stáhnout asi ve 35 % to napíše:An Error Occurred during the download operation. (80710736) nevíte někdo co s tím mám PS3 500 GB Slim Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 27, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2015 Toto obvykle souvisí se síťovým/internetovým připojením a s otevřením portů na routeru, přesměrovaných na konzoli. Nepíšeš jak jsi připojen (drát/bezdrát), rozhodmně doporučuju kabelové připojení a pokud to nevyřeší ten problém, tak vyzkoušet některé z nastavení DNS serverů, případně přesměrování těch portů. Když chybový kód té hlášky co píšeš zadáš do Googlu, najde ti to spoustu odkazů se stejným problémem. Citovat
0 Fan Gta Vcs Odesláno Prosinec 27, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2015 Jsem připojen Bezdrát zkoušel jsem drát stejný problém a DNS nejde taky (Jinak vše ostatní se stáhne uplně v pohodě ) Citovat
Otázka
Fan Gta Vcs
Ahoj potřebuju poradit chci si zahrat Need for speed Most Wanted 2012 a ukáže se mi nějaký Update a tak dám stáhnout asi ve 35 % to napíše:An Error Occurred during the download operation. (80710736) nevíte někdo co s tím mám PS3 500 GB Slim
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.