Happynarium Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Zdravím, mám nově PS4 a teď docela dost času topím v Black Ops 3 :cheesygrin:. Můj problém je ten, že mi občas sjede prst z analogu. Na internetu jsem našel nějaké gumové nástavce. Máte s nimi zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Taky me to klouz3 tak sem nejaky objednal z aliexpressu za par korun. Podle me budou vsechny stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Ty "thumbstick grips" určitě v tomto případě pomohou, dokonce na to zde na fóru najdeš četné diskuze a pozitivní ohlasy uživatelů. Koupíš za pár korun takové obyčejné, které ale svůj účel celkem splní, pak existují samozřejmě i "Pro Gamer's" série jako např. ZDE a to už je pak zase asi jiná liga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happynarium Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Díky za objasňení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 (upraveno) Osobní zkušenost s hlinkovými analogovými páčkami zde -> http://console-forum.net/tema/185254-hlinikove-analogove-packy Upraveno Únor 16, 2016 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.