Happynarium Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 Zdravím, mám nově PS4 a teď docela dost času topím v Black Ops 3 :cheesygrin:. Můj problém je ten, že mi občas sjede prst z analogu. Na internetu jsem našel nějaké gumové nástavce. Máte s nimi zkušenost? Citovat
Spatty Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 Taky me to klouz3 tak sem nejaky objednal z aliexpressu za par korun. Podle me budou vsechny stejny Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 30, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 Ty "thumbstick grips" určitě v tomto případě pomohou, dokonce na to zde na fóru najdeš četné diskuze a pozitivní ohlasy uživatelů. Koupíš za pár korun takové obyčejné, které ale svůj účel celkem splní, pak existují samozřejmě i "Pro Gamer's" série jako např. ZDE a to už je pak zase asi jiná liga. Citovat
Happynarium Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 Díky za objasňení :-) Citovat
Buladog Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2016 (upraveno) Osobní zkušenost s hlinkovými analogovými páčkami zde -> http://console-forum.net/tema/185254-hlinikove-analogove-packy Upraveno Únor 16, 2016 uživatelem Buladog Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.