kajfosz Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Dobry den potřeboval bych poradit jak připojit rgh konzoli k pc přes, siť na win 7 jsem to zvladl, ale teď se tam nemohu za boha dostat nema někdo nějakou radu už jsem zoufaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 31, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 Pokud máš oboje jak PC tak konzoli na stejné domácí síti, tj. nastavenou stejnou masku podsítě a výchozí bránu, nemělo by nic bránit tomu, aby konzole na PC "viděla" (možno otestovat např. FTP připojením ve Freestyle 3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 vše jsem udělal jako v dále připojeném návodu na Win 7 - mám taky Win 10 http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajfosz Odesláno Leden 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 No tak u mně bude problem asi to že mam privatni siť a nemužuji změnit na veřejnou nebo domaci, zatim hledam kdyby jste někdo věděl jak nato dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Jak změnit typ síťového umístění ve Windows 10 - LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajfosz Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Ano děkuji že s mi pomohl najit google vyhledavani, vyskoušeljsem ale už před tim a bud jsem uplna lama co to potřebuje polopatě nebo nevim vyskoušel jsem alspon 3 možnosti s googlu a stejně jsem nato nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Tak pak už nevím, jak ti poradit. Jedině se vrať k W7 když tam jsi na to přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 musíš na počítači ,který chceš připojit do veřejné sítě klepnout pravým tlačítkem na monitor vpravo dole (ikonka monitoru s lan kabelem) dáš otevřít Centrum síťových připojení otevře se nové okno tam si najdi změnit pokročilé nastavení sdílení a tam si vše nastav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.