Shaftik Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1) S kym tady z fora se nejvice bavite ? 2) S kym jste si podobni (at uz vzhled nebo vlastnosti) 3) Koho povazujete za kamarada/y ? 4) Koho naopak vubec nemusite ? 1) Dante - Posila mi proad upominky,tak o tim diskutujem 2) Vlastnosti bych rekl Pitki,Tekk :) (sry jestli sem vas urazil :D ) 3) Muda,Pitki,Tekk,Rune drive MK... 4) Wokonator - Moc namyslenej Ke konci: Nepiste sem ze sem Gay nebo tak,ja mam rad zviratka :) K otazce 1,3 prosim adminy aby nekopirovali seznam uzivatelu fora :):):) Kdo do 4. otazky napise Shaftik,dostane pusu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1. blah.. 2. blah.. 3. blah.. 4. Shaftik ... ja nic. si corak! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 ja nemusim Kula :) To je topic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Za kamarády poivažuju Dave a valdoDK :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1) 2) Janis XP TRANE - diva se na south park jako ja Sas 3) JanisXP TRANE Sas 4) placka- ovladac na pS3 je lepsi Woko_o- chova se jak píp .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1)2) Janis XP TRANE - diva se na south park jako ja 3) JanisXP TRANE 4) placka- ovladac na pS3 je lepsi Woko_o- chova se jak debil změň prosím to slovo debil, aby si nestěžoval na urážku díky: POSTED BY DANTE1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1) 350Z 2) joGurt 3) Dragunov,350z,shadow.wizard,dutch,witek,shaftik... 4) Dante Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Věk: 15 opravdu inteligentí topic :D hej ty máš autíčko na dálkový ovládání budem kamarádi ? :lol: skapem je na mně moc tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Věk: 15 opravdu inteligentí topic :Dhej ty máš autíčko na dálkový ovládání budem kamarádi ? :lol: skapem je na mně moc tohle ty ses vul, vzdyt 350Z je holka tady na foru :D :lol: 1) S kym tady z fora se nejvice bavite ? Witeks 2) S kym jste si podobni (at uz vzhled nebo vlastnosti) S kostrou 3) Koho povazujete za kamarada/y ? Witeks 4) Koho naopak vubec nemusite ? to nereknu jeste by se dotyční urazil a podal na mne žalobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1) S kym tady z fora se nejvice bavite ? bulk, Marr, tekken90, termix, Rash, Cvak, Brento, Psp,jirka71, možná sem na někoho zapomenul :oops: dyštak se ozvěte. 2) S kym jste si podobni (at uz vzhled nebo vlastnosti) S bráchou. 3) Koho povazujete za kamarada/y ? viz. první otázka.. sice jenom pár znich znam osobně, ale :thumbup: 4) Koho naopak vubec nemusite ? ( našlo by se pár, ale nechci flamovat :roll: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1)corvette, woko, witek, tekken 2)arcane :D - nedavno jsem zjistil ze s nim mam uplne stejnej vkus (u vseho - hudba, filmy, hry atd.) 3)tekken, woko, corvette, witek 4)dreamer, xzibit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Narliza: Ty 2 roky te nedelaji o nic starsiho :) btw. mam si te tam pripsat :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 mě si ještě nikdo nenapsal ke čtvrtýmu bodu :lol: to je snad sen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1, JIRKA71, TEKKEN90, WIVER, MAREK2080, THEME (GOODFELLA´S či co má ted za nick:lol: ) .... s posledními pěti jmenovanými sme byli kolikrát na srazu a čupr hošani :love: :lol: :lol: ......... WitekSe nenapíšu pač mě taky neuved :D :P 2, s Jirkou máme podobné zájmy a to motorsport a s ostatními zálibu v čajovně..... :angle: 3, ........... 4, no radši nebudu pást nic, někteří by pak zase zakládali topici jak je tu šikanujeme :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1)corvette, woko, witek, tekken2)arcane :D - nedavno jsem zjistil ze s nim mam uplne stejnej vkus (u vseho - hudba, filmy, hry atd.) 3)tekken, woko, corvette, witek 4)dreamer, xzibit j posloucháme stejný interperty a máme stejnej playlist ve winampu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 ja nemusim Kula :) To je topic.... povime si vecer buziku :D EDIT will: ještě jedno sprostý slovo a budeš mít banána:ban: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 EDIT: Mam rad vsechny krome Danteho... .........Borci ze srazku sou dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1) Shadow.Wizard, Myschoo, Mootoo, Dragunov, Dutch, Bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 1) Shadow.Wizard, Myschoo, Mootoo, Dragunov, Dutch, Bobo jee cau :D ty se taky objevis jednou za uhersky rok :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 jee cau :D ty se taky objevis jednou za uhersky rok :D:D jo to je muj cyklus 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 me je to jedno..bavim se vsema.. ..ses gay a mas rad zviratka..:dozey: 2šmolty.gays (folty.hans)-zapomnel si na Miče..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 tak ja bych uvedl lidi ze srazu a monster hunter seanci (oni uz moc dobre vedi o koho jde :D) pak jirku71, semryho a dalsi lidi na ktery si ted nevzpomenu... a lidi co mi na foru vadi je minimum,tak to snad ani psat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 2 Koko_O : pravda, Mič alias David Hajzlhroch mi trošku vypad, no čekám až ho tu uvede tekken :) ten i založil jeho fanclub :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 No folty já sem to věděl že sem někoho opomenul :angle: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 1) S kym tady z fora se nejvice bavite ? bulk, Marr, tekken90, termix, Rash, Cvak, Brento, Psp,jirka71, možná sem na někoho zapomenul :oops: dyštak se ozvěte. 2) S kym jste si podobni (at uz vzhled nebo vlastnosti) S bráchou. 3) Koho povazujete za kamarada/y ? viz. první otázka.. sice jenom pár znich znam osobně, ale :thumbup: 4) Koho naopak vubec nemusite ? ( našlo by se pár, ale nechci flamovat :roll: ) jéééééééé tys mě taky uved:D:D:D:D:D:D:D... 1)WitekS,tekken,marek_2080,cloudmaster,narliza,Dante1986,xTypekx,f-007,myschoo,zavorka,.... 2)wim snad já:D:D:D 3)u 1.otázky:dozey: 4)asi nikoho:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.