f-007 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 dnate1986,pitkyn,tekken90,bobek :lol: on vi :D ,red,jirka71.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 1. nikdo 2. nikdo 3. nikdo 4. teba (shaftik) (lebo hovoris ze naruto je baba a pri tom si baba ty len to zastieras :D a na tvoj vek sorry ale si strasne sprosty. Aj ked som maldsi nez ty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 1)Wiver, Folty, Tekken 2)jsem jedinecnej 3)Wiver, folty 4)Myschoo (podle me velkej ignorant a fce moda mu leze na mozek!!) Shaftik ( ty tvoje keci fakt nemusim... chovas se jak dite :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 1.bobo můj věrný kamarád bobo 2.bobo můj věrný kamarád bobo 3.bobo můj věrný kamarád bobo 4. F-007 si mysli že mně jednou porazil na nože v CS tak je skill xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 1.bobo můj věrný kamarád bobo2.bobo můj věrný kamarád bobo 3.bobo můj věrný kamarád bobo 4. F-007 si mysli že mně jednou porazil na nože v CS tak je skill xD heeeja pamatujes kolca na poddaszu ? :D :D :D :D to byla akce :D :D :D tam je , tam je a tam taky je :D :D vampe ... respect :D a taky efko , narli , mysku , temneho kouzelnika , vycuratka , willa , dante a vsechny ostatni na ktere si momentalne nevzpomenu ... Mam vas vsechny rad :D :D myslim ouplne vsechny :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 1. Deza, Vycurat, ketko, liman, mootoo, shadow, west, wolf.cz, bulk, piggy, fuckp, myschoo, tommy5, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Opat "Stupid topic" ale ked tak uz tak... 1. + 3. - myschoo, Vycurat_Aspat, Dez, Dante1986, Rixcz, EvilSta atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 :blink2: Úplně přesně stejnej topic jsem měl na mysli pár měsíců založit... :D 1. Mám rád WitekS 4. I HATE SHADOW.WIZARD = Jééé to je přeci admin největší! Na co si ten kluk k*rva hraje?! (trvá to už přes rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 1.Mam rad vsechny co me vyjmenovali to je jasny...Vycurat, Shadow, Dutch, taky Dante aby nebrecel :( :) ...Diky kluci za vsechny vase pomoci a rady :D Vas jsem vsechny vzdycky nejvic otravoval :dozey: A samozrejme uplne vsechny ze srazu v Brne ;) Termix, kgsws, Mamuth, Rix ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Všichni moderátoři :) hlavně Metuj, Bobo, Narliza,Tekken90, Rix atd......nikdo jinej se mnou už nemluví :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Všichni moderátoři :)hlavně Metuj, Bobo, Narliza, Rix atd......nikdo jinej se mnou už nemluví :( ehm ehm, wille? myslim ze se pletes xD edit will: jojojo vlastně ještě Jogurt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Ja vas milujem vsetkych :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 I´am too !viz: mootoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Všichni moderátoři :)hlavně Metuj, Bobo, Narliza,Tekken90, Rix atd......nikdo jinej se mnou už nemluví :( Nevidel bych to tak cerne s Tvoji oblibenosti;-) Pokud Rix povoli vytvotreni samostatne DS sekce, melo by ti byt hodne uzivatelu vdecnych. Byl to tvuj napad. Abych nebyl zcela OT, zkusim se vyjadrit take k tematu: 1. will, Dante1986, Mootoo, xTypekx, sarojan, SEMRY, Vycurat_Aspat a dalsi 2. to nevim (Je tu nekdo postarsi plesaty?) 3. asi vyse uvedeni;-) 4. nikdo konkretni ..., snad jen ti, co po udeleni karty misto omluvy sproste nadavaji (ale tech je opravdu hodne malo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Kamarádi?-Fko :) Primator Tukkan :lol: Lurt byly sme spolu na LInkin Park :D a prostě všici se kterejma se dá normálně komunikovat :lol: Kdo mi je podobnej?-F-007 a Fko :lol: A ty co nenávidim? No tak to je Operator, Zawy, THEME a g00dFeLLa´z .. No to sou všichni jeden člověk :lol: Prostě mu říkám to jeho nízký IQ a DMNCE se na nickem neschová,ale né on má každejch pár dní jinej nick :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Jednoznačně Dolik a Grimley - bez nich si to tu nedovedu představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 kua nikdo mě nenapsal :lol: 1) momentálně asi marek_2080 a albertini_cze, Marr, f-007..radši tečky aby si někdo nestěžoval že sem na něj zapomněl (ale fakt ne moc.. momentalne se s nikym moc nebavi :lol: ) ,jinak asi před měsícem určitě ValdoDK 2) ty voe já nevím snad o nikom kromě těch co byly na srazu jak vypadají :D a vlastnosti se tady moc neukážou. Tady jen poznáš kdo je normální a kdo je kkt :D 3)marek_2080, spidex, albertini_cze, tommy5, wolf.cz, Dante1986, valdoDK, lukan... (tečky to jistí :) ). 4) poslední dobou Woko za ty divný příspěvky... a buddyfriend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 1)witekS, Corvette(ze skoly) 2)na me nikdo nema :D:D:D:D 3) witeks, corvette 4) moc nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 4. I HATE SHADOW.WIZARD = Jééé to je přeci admin největší! Na co si ten kluk k*rva hraje?! (trvá to už přes rok) V tomhle souhlasim s tebou-taky ho moc nemusim........ Asi rok nazpátek byl vpohodě, ale poslední dobou.....hrůza.....Jinak se bavim asi se všema, zvlášť s lidma z monster huntera... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 1) Tak to nwm...asi Sparco,Zeke,Tekk... 2) mozna f-ko.... 3) Tomx99,F-007,Sparco,Zeke,Tekken90,GameEs,Termix,Cvak01,En3my...a spousta dalších 4)Krystof-porad f*kuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 1.zeke,jarda505_xD, 2.netusim 3.viz 1. 4. nekdy woko..na to že je nebo byl mod ,tak neobycejne spamuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 1) Tulaak (chodim s nim do skoly, byl jednou zabanovanej :)), Lukiino (forum spammer, byl tu 2* zabanovanej :) zaslouzi si to x-D), 2) F-007 (oba vydavame ze sebe moc citu (snad pochopite:))), tekken90 & WitekS & Dante 1986 ( FF :love:) 3) Za kamarady povazuju urcite vsechny vyse zminene lidi + adminy a mody..a nekolik desitek dalsich uzivatelu :) 4) no par lidi me nastvalo (Dante treba) ale to opadne behem dne ale zase pekne sme pokecali o FF (nostalgie xD :love:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.