dvbman Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Ahoj, protože zatím Xbox One nemám, ale mám oba jeho předchůdce, zajímalo by mě: - dají se hry z Xbox 360 spouštět na Xbox One i když není připojen do internetu ? - fungují na Xbox One i emulátory z Xbox 360 ? - fungují na Xbox One i hry z Xka tedy z prvního Xbox originál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 4, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Ahoj: 1.) Nedají, zpětná kompatibilita si stahuje "patch" ze serverů. 2.) Jaké emulátory? 3.) Nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Ahoj, díky za rychlou odpověď. Ad 2. Jsem sběratel, mám na XKU a X360 různý emulátory od ZX Spectrum přes Atari, N64, Nes, Gameboy, Mame atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 4, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Tak jsem to pochopil dobře - to na Xbox One neuděláš, konzole není prolomená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Díky za info, tak snad se dočkáme, na PSX4 už se něco děje :-D http://diit.cz/clanek/hack-dava-sanci-na-provoz-linuxu-na-playstation-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 - dají se hry z Xbox 360 spouštět na Xbox One i když nenípřipojen do internetu ? Pokud vim, tak se da hrat o bez pripojeni k internetu, alesamozrejme první spusteni, respektive stazeni dane hry musí byt z Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dvbman
Ahoj,
protože zatím Xbox One nemám, ale mám oba jeho předchůdce, zajímalo by mě:
- dají se hry z Xbox 360 spouštět na Xbox One i když není připojen do internetu ?
- fungují na Xbox One i emulátory z Xbox 360 ?
- fungují na Xbox One i hry z Xka tedy z prvního Xbox originál ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.