Shadyson Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Tak se bando přiznejte. Kdo máte a hrajete Elite ? Hledám pár lidí (rozumově vyspělých) co by chtěli hrát společně. Komunita na PC je ale na X1 nějak chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Ahoj, hraju na XO asi týdne, zatím jen Solo. Zkusil jsem jednou Open, ale velice rychle mě zrušil nějaký týpek :-D tak mě to přestalo bavit. Jak by sis to představoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Leden 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Tak v první řadě mít s kým pokecat a jen tak zablbnout v Elite. Vzhledem k mé pracovní vytíženosti bych to pojal spíš jako společné plnění složitějších úkolů. Lov lidí, případně pirátů. Pokud se časem najde víc lidí pak i společné připojení se k jedné frakci a obsazování systémů. A jestli v budoucnu na X1 udělají i zakládání tzv.: sub-fraction pak i založení frakce a správa vlastních systémů ( prostě si kousek galaxie ukousnout pro sebe :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Proč ne, tohle by mi vyhovovalo. Mám stejný problém s pracovním vytížením. K Xku se dostanu spíš po večerech. O víkendech i po poledni, když jdou děti spát :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Taky bych se klidne povecerech pridal :) Nick MCkaTo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Leden 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Jasně , tak až příjdu domů přidám si vás na Xku a nějak se domluvíme :) můj GT: Shadyson1990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 (upraveno) OK, přidám si vás také. Nick vochomurka Upraveno Leden 6, 2016 uživatelem vochomurka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Kdy tak býváte online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Jak kdy :-) Teď třeba naposledy před třemi dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logi5tic9 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Ahoj, můj GamerTag : lOGi5tic9 Elite Dangerous hraji aktivně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 No ja taky zrovna tet není cas a většinou kolem 11 vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Zkouším mapovat vesmír. Má s tím někdo zkušenosti? Kterým směrem se vydat a najít hvězdy/planety, .. co ještě nikdo nenašel? Vím, že se musí hledat, ale jestli má někdo zkušenost, že případně nějakým směrem lze spíš najít něco neobjeveného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR CZ Odesláno Duben 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 Tahle hra mě hrozně láká, ale bojím se toho že v ní musí člověk být strašnou spoustu času, aby se někam pohnul (jako napč. v EVE Online) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Tak pomalý, jako EVE Online to není. Nejhorší je dostat do ruky ovládání. Pak už se to dá. Pokud ovšem člověk nedopadne jako já, kdy přijde kompletně o loď plnou nákladu. Jelikož nezůstaly peníze na obnovu loďe, tak jsem nazpět v základní lodi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghouless Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Tak kdo tuto gamesu hraje? Hraju dá se říci skoro každý večer, takže kdo má zájem, přidejte si můj gamertag (je stejný jako zde). PS no chat, only text 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 No já to teď taky hrávám dost často. Takže můžem něco prubnout, ikdyž já tedy preferuji chat, text nestíhám psát :-) Gamertag: Glukobrk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR CZ Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 Dlouho sem nad Elite váhal, ale teď se objevila ve slevě na Storu takže jsem zakoupil ;) Gamertag: Galbator CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2016 Taky po večerech brázdím vesmírem. GT: Freezac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR CZ Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 (upraveno) Hraju cca týden, je to masakr... Mám stovky otázek ... na obchod, na loď atd atd atd ... hrozně se těším na rozšíření HORIZONS ;) Na Facebooku je vytvořená nová skupina pro hráče na Xboxu: https://www.facebook.com/groups/891380277650898/ Prosím o sdílení mezi hráči atd. Čím více nás tam bude tím lépe :) :cheesygrin: Upraveno Květen 29, 2016 uživatelem GALBATOR CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w1z1 Odesláno Srpen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2016 Take jsem zakoupil akorat teprve projizdim tutorial. Budu hrat hlavne po vecerech cca po 10-11 hodine. Zatim musim rict ze je to pecka a uz se tesim az si trosku zaziju ovladani - zatim je to bida Budu rad kdyz bude behen hrani i s kym pokecat - preferuji text ale nemam v zasade problem ani s chatem. GT: w 1 z 1 CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Srpen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2016 Taky hravam, tak dyztak muzem nekdy dat GT Senndman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 21, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 Je jeste nekdo aktivni? Rad bych si to s nekym zahral, ziskal par postrehu.. Muj nick: "MartinosIav". Misto L je velke i, gamertag s Lkem mi nekdo zabral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.