peter33321 Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 Čaute, mám pravdepodobne flash LT+3,0 potrebujem poradiť, či môžem urobiť update DB cez USB, bez toho aby som prišiel o flash a bol zabanovaný, alebo treba mechaniku flashnúť do pôvodného stavu urobiť update a následne znova flashnúť? Chcel by som využívať aj live, a momentálne nemôžem keďže mi to stále vyhadzuje požiadavku na update. vďaka za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 To všechno záleží od toho, jakou verzi DB máš aktuálně v konzoli instalovanou. Pokud už je to verze vyšší než 2.0.12625, pak můžeš update z USB udělat bez obavy změn FW v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter33321 Odesláno Leden 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 (upraveno) No dnes som sa pozrel do nastavení a prečítal som si tam že mám 2.0.17489.0, nie je toto náhodou aktuálna verzia? Ale xbox mi stále píše že vyžaduje update A ešte mám jednu otázku, nebudem kôli tomu zakladať nový topic. Mám napalovačku SH-S223F burnermax je kompatibilný, vypálil som už dve XGD2 hry a fungujú ale keď sa pokúsim vypáliť XGD3 tak nejdu (Forza 4, GTA 5) postup robím rovnaký pri oboch, prejdem hru cez abg, pokiaľ je bez chýb pustím burner v isoburne zvolím dvd súbor a dám vypáliť. Upraveno Leden 8, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Ano, 17489 je momentálně nejnovější verze. Možná nenáš dohraný jen update avatarů a souborů pro kinect, tak zkus stáhnout stejnou verzi DB ze stránek xbox.com, dej ji na USB flash, pusť konzoli a připoj tu USB flash a uvidíš. Může tě to vyzvat k updatu, který jen potvrdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter33321 Odesláno Leden 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 (upraveno) Ďakujem za radu, idem to vyskúšať, a s tými hrami mi nevieš poradiť? Super, mal si pravdu nebolo to úplné, už ma pripojilo a nič už nevypisuje, už len tie nefunkčné hry vyriešiť Upraveno Leden 8, 2016 uživatelem peter33321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.