whipEr Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 (upraveno) Ahoj, poradil by mi někdo pls s nastavením ip adres atd? Nějak to nemůžu rozchodit... Mám Win7, DSL od Vodafone a připojenej k ps jsem pres wifi. Díky Upraveno Leden 8, 2016 uživatelem whipEr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Něco ti zde nehraje. Píšeš, že připojený jsi přes WiFi, ale "ipconfig" máš vypsaný pro drátovou síťovou kartu (Gbit Ethernet). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whipEr Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Aha. Mam DSL od Vodafone, napojeny do modemu Huawei, do PC pres sitovej kabel. Na PS3 pres wifi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Zkus se podívat SEM a projít si topologii zapojení tvé domácí sítě a srovnat s příklady v uvedeném návodu. Pak si projdi jednotlivá nastavení. Pochopil jsem z toho co píšeš, že máš přivedený internet DSL, podle všeho do routeru, který je vybaven i bezdrátovým rozhraním. K tomuto routeru se připojuješ PCčkem (DLNA Media Server) pomocí kabelu a PS3 (DLNA klient) je ke stejnému routeru připojený bezdrátově. Router je zároveň DHCP serverem (aut. přiděluje IP adresy zařízením, které se k němu připojí). Znamenalo by to, že jak PC, tak PS3 jsou připojeny na společné domácí síti a tak by propojení (Media Server) mělo fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whipEr Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 (upraveno) *e: uz to funguje, diky ;) Upraveno Leden 9, 2016 uživatelem whipEr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Bezva, vyřešeno takže tady můžeme dát LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
whipEr
Ahoj, poradil by mi někdo pls s nastavením ip adres atd? Nějak to nemůžu rozchodit...
Mám Win7, DSL od Vodafone a připojenej k ps jsem pres wifi.
Díky
Upraveno uživatelem whipErOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts