Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Ahoj, prosím mám takový problém, koupil jsem si ps3 slim z druhé ruky a za boha se nemůžu přihlasit na PSN, přes PC účet mám založený ale přes Ps3 to nejde. píše to: Access to sony network from this system has been banned or temporarily suspended. Nevíte co s tím? děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Ahoj, prosím mám takový problém, koupil jsem si ps3 slim z druhé ruky a za boha se nemůžu přihlasit na PSN, přes PC účet mám založený ale přes Ps3 to nejde. píše to: Access to sony network from this system has been banned or temporarily suspended. Nevíte co s tím? děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Máš to tam napsané máš na účet/systém ban/zákaz ⛔ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Konzole byla zabanovana,takze se neprihlasis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 no to bych i pochopil ale proč? mám ho z druhé ruky, a dal jsem ho do původního nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 To nevím ještě jsem se z tým nestrerl zkus si založit nový účet zda to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 To už jsem zkoušel a furt to stejný, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 (upraveno) Nevím podle mě dotyčný co ti prodal Ps3 něco z ní dělal až dostal ban od Sony doporučil bych zavolat na českou podporu Sony a zjistit co se dá anebo počkat na nějakou radu co z tým od někoho kdo se už z tímhle problémem setkal Upraveno Leden 9, 2016 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 A jde to odbanovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Pochybuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Aha, no tak zkusím tam zavolat a něco zjistit. Každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Zkus kontaktovat podporu SONY, že jsi konzoli tak zakoupil - což budeš muset pravděpodobně nějak doložit. Pokud by to neprošlo tak osobně dojet prodávajícímu trošku vyčinit... Možná i pohrozit trestním oznámením za utajení věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 No doložit to bohužel nemám jak, když je to z druhé ruky, každopádně tam zkusím zavolat a třeba se dozvím víc. Pokud ne, tak samozřejmě přistoupím na vyčinění atd... Podvodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Doložit třeba emailovou komunikací, nebo odkaz na nějaký inzertní stránky, pokud jsi to kupoval třeba z aukra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěslav Odesláno Leden 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Aha no to by šlo, dík za radu. Kupoval jsem ho z Bazoše, teď právě hledám další inzeráty co tam má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 tak ban dostava konzole na mac adresu,zkus tento navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vojtěslav
Ahoj, prosím mám takový problém, koupil jsem si ps3 slim z druhé ruky a za boha se nemůžu přihlasit na PSN, přes PC účet mám založený ale přes Ps3 to nejde.
píše to: Access to sony network from this system has been banned or temporarily suspended.
Nevíte co s tím? děkuji za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.