Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Na co si dát pozor při koupi použité PS4 (ještě v záruce)


PetrLehkoziv

Otázka

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu, či nějaké postřehy jak koupit, ale neprohloupit. Jak nadpis napovídá, hodlám si pořídit PS4 (500GB, revize CUH-1116a). Upřímně PS4 vyměňuju za můj XBOX One, který je v perfektním stavu a dal bych za něj ruku do ohně.

Proto bych nerad vyměnil něco, co bych musel hned reklamovat a tak se chci zeptat, zda existuje několik osvědčených způsobů jak si ověřit, že PS4 funguje na 100%.

Díky

Upraveno uživatelem Peter North
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Prvně tě musím pochválit, že jsi konečně dostal rozum a měníš settopbox za herní konzoli. Pozor si dej hlavně na neporušenou záruční plombu, která je na zadní straně nadstroje. Jinak snad jen na případné nějaké kosmetické oděrky. Pokud bude ještě v záruce, není se čeho bát, v případě jakékoliv poruchy ti ji vymění za nový kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

gambler - Jo tak to určitě, hlavně nám vyjmenuj ty exkluzivní hry které na to jsou, a prosím bez Forzy, GOW a Halo. To je tak vše že? Jako bývalý příznivec X360 mohu říct, že už bych za tento Xbox nedal ani korunu. Xbox má jedinou věc lepší, a to je ovladač.

Upraveno uživatelem Jarda66
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu