OndrejJS Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Ahoj, rád bych se zeptal, je možné že by mi někdo poslal save pro tomb raider, začal jsem to hrat na xbox 360 a mám asi 50% a ted jsem pořidil xbox one se stejnou hrou a nechce se mi to hrat cele znova. dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Ahoj, nemám pro tebe sice požadovaný SAVE, ale píši abych tě zastavil od dalších postů se stejným požadavkem napříč všemi sekcemi. Určitě nepatří tvoje žádost k uživatelům do jejich inzerce v sekci "Bazar" apod. Příspěvek tu máš na dvou místech, z toho jeden zde v rámci samostatného tématu a to stačí. Další rozšiřování tvoje šance na odpověď nijak nezvýší a jen mi to přidělává práci. Kdo bude mít co poradit, tak si tohle tvoje téma najde. Ze sekcí z bazaru jsem tvoje příspěvky smazal a znova je tam už nedávej. Díky za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Nehlede na to, ze save se vaze na ucet, takze pokud ti dotycny nepujci iucet (coz nikdo neudela), tak ten save stejne nerozjedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.