Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ps3 - zivotnost


watashi

Otázka

zdar, chci si koupit ps3 protoze nemam penize na hry na ps4, ale predtim mam par otazek:

-jak dlouho se budou prodavat hry na ps3? budu mit i za tri roky co kupovat?

-pry sony ukonci podporu pro ps3 v roce 2016 - co to znamena?

- hraje se na ps3 jeste multiplayer - treba call of duty black ops?

- mam si to vubec kupovat, nebude to brzo mrtvy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

- Jestli budeš mít za 3 roky co kupovat, to netuším, to už je docela vzdálená budoucnost v herním světě. Rozhodně nové hry vycházet už nebudou, ale pořád jsou kvanta kvalitních her, které vyšly v minulosti a to ti na hraní po dobu 3 let asi stačit bude, pokud u konzole neplánuješ sedět 8 hodin denně.

- Že by Sony mělo ukončit podporu v tomto roce se mi hrubě nezdá. Podpora bude spíše ukončena ze strany vývojářů - tzn. přestanou vycházet hry na ps3, updaty pro hry a třeba i vypnutí herních serverů.

- PS3 jsem už delší dobu nezapl, ale věřím, že se tituly z loňského roku v hojné míře online hrají.

- Ano hry na PS4 jsou drahé, velice drahé, nelogicky drahé (ano nelogicky, je to zlodějina a nikdo mi to nemůže vyvrátit!). Ale existují bazary a myslím, že právě zde už najdeš docela dost her za příznivé ceny. Popřípadě můžeš hry vyměňovat...což ekonomicky ještě výhodnější, já sám jsem to tak dělal za dob svého studia a můžu říct, že jsem toho nahrál opravdu dost. Proto bych ti spíš doporučil koupit už tu PS4. Když už, tak už...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

dik za odpoved. je mi jasny, ze uz se nov hry delat nebudou. mne jde o to, jestli se budou ty hry co uz vysly na ps3 budou jeste tak tri roky prodavat. abych si nekoupil ps3 a za rok pomalu stahl hry z obchodu.

a jo, je to hruza ta cena her pro ps4. fakt zlodejina. podle me by vydelali vic kdyby se prodavaly hry na ps4 tak za 900. to bych jeste unesl, ale 1600 za hru? wtf O_o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Rád bych si vzpomněl, jak tomu bylo u ps2, když přišla "trojka" ale tak daleko mé vzpomínky nesahají... ale nevím, hry přestanou vycházet, přestanou se určitě dělat nové kopie, aktuální zásoby se v obchodech vyprodají...to je otázka na kterou já nedokáži odpovědět...sám za sebe se ti troufám říct, že během následujícího roku a půl, budeš mít co kupovat :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na PS3 je asi 2000 titulů na disku, po bazarech jich je plno, mnohdy za 200 Kč/ks i méně, takže bude určit co hrát. Online se bude také ještě chvíli hrát, taková Fifa bude vycházet ještě alespoň 5-6 let, stejně jako to bylo u PS2.

Ukončení podpory PS3 ze strany lze očekávat až přestanou vyrábět PS3, které se zatím hojně prodávají a vyrábějí.

Ceny her PS4 a konzole jako takové jsou hodně lidové. Asi si vážně nepamatujete moc z minulosti, kdy PS1, PS2 hry stály i hodně přes 2000 Kč. Já si pamatuji, když jsem kupoval GTA 4 na X360 za 2399 Kč a vážně to není tak dávno.

Cena konzole při uvedení na trh necelých 11 tis. je taky úsměvná, když si pamatuji cenu PS2 a PS3 i rok po vydání :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jen si na tebe dovolím reagovat, ano tu dobu si pamatuji, sice jen ještě jako malé děcko kdy mu to museli koupit rodiče, ale pamatuji.

Cena her není rozhodně úměrná ceně konzole, chápu, že ceny na ps1/2 byly téměř astronomické, ale to přisuzuji tomu, že to byl jakýsi přelom a bylo to něco opravdu nového a neměl to úplně každý - cena konzole.

Kdežto v dnešní době, kdy konzole stojí už pár tisíc a tím pádem si ji může dovolit už opravdu hodně lidí, tak bych logicky očekával ceny nižší...jde to i ruku v ruce s tím, že se zvedly ceny pc her...takže ceny her na ps4, bych rozhodně nenazval "lidovými".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Lidi prostě zapomínají a současně jsou zhýčkaný z blahobytu....například: dnes je už zcela normální mít doma auto, hodně rodin má auta dvě...ale když jsem byl děcko tak jsme auto neměli do mých 16 let a to jsme nebyly nějaká asociální rodina, běžná rodina, táta řidič a máme kuchařka. Dneska si hold lidi zvykly, že mimo Rolexovejch hodinek a Lamba v garáži musej mít všechno, ale tak to prostě není. Svojí první konzoli jsem si koupil v 22 letech po dvou letech co jsem byl v pracovním procesu, prostě proto, že byla drahá jako prase...dnešní cena konzolí a her s porovnáním k platům je oproti minulosti směšná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No něco podobného děláš .. to můžu také přijít do Lamborghini a koupit Aventador za 1,5m a pak na servisu tvrdit, že přece ta výměna oleje nemůže stát 200 tis. .. to je jako když si koupíš PS4 za 9, na které Sony skoro nic nemá, stejně tak obchodník a pak chtít kupovat hry zadarmo, které vydělávají jak vydavatelům, Sony i obchodníkům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nemůžeš porovnávat nákup prémiového vozu s nákupem konzole pro běžného smrtelníka. Na to se tu snažím celou dobu upozornit, že dřív konzole byly prémiová věc a ta cena her byla tomu přímo úměrná. Dnes konzole stojí kolik stojí, tudíž se staly (ať chceme nebo nechceme) elektronikou pro masy a tomu by měla odpovídat i ta cena - neodpovídá.

A už dost...klidně na to ještě reagujte, ale já už nebudu, mohli bychom se takto "přetahovat" pořád dokola :D

EDIT: Kdybych koupil Lambo za 1,5m tak bych prskal že chtějí za výměnu oleje 200k...prskal bych aji kdybych ho koupil za těch 20m a chtěli pořád 200k :D - offtopic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kruta se dotkl svaté pravdy....na konzoli samotné dnes nikdo nic nevydělá....ani výrobce a ani prodejce...hry a služby to je to na čem sony a microsoft dělá prachy...konzole jsou jenom prostředkem proto je vydělat.

Ale abych nebyl úplně OT: toho playstation 3 bych se nebál....já stále hraju na x 360 a mám ještě přes 300 titulů na které se chystám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

moje úvaha...co se týče cen těch cen ps2 tak já ji kdysi kupoval novou za 12000 Kč ale to byla tehdy novinka..ps3 už je podle mne bohužel taky odepsaná-s příchodem ps4 se objevili nějaké nové hry které byly vydány souběžně pro obě konzole ale najednou byl problém tyto hry sehnat levněji,myslím bazar protože bylo už bylo vidět že hodně lidí už přešlo na ps4 takže nabídka šla hooodně dolů-dále-ano je nyni levná a je na ni moře her pokud jsi je nehrál ale jinak ps3 se záhy ztratí v propadlišti dějin:Dstejně jak ps2 po které už ani pes neštěkne...tak za sebe říkám kup ps4 a nemusíš hned kupovat novinky ..velmi dobré bazarové starší hry na ps4 už zase tak moc nestojí a můžeš je jak tu už psali měnit pokud zrovna nebudeš nabízet nějaký starý fotbal:cheesygrin:....pěkný den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já jsem ps4 prodal, sice jsem na hrách neprodělával jelikož jsem ji "projel" a prodal ale bylo jich prostě málo co mě zajímaly... zítra kupuji ps3 (na které je minimálně tak 100 her které chci hrát) a za takový rok dva dám ps4 další šanci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu