cuddereurope Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Zdarec, bude tu někdo hrát betu The Division? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Určo, přidej si mě- xVostoceQx ;) klíč mám, čekám na přístup hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuddereurope Odesláno Leden 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Ok, až se dostanu k Xboxu, tak siu tě přidám 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Cus jj budu, onepipatml pridejte si me ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuddereurope Odesláno Leden 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Ok, přidám 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Tak panove a mozna damy,mam tu volny vstup do bety Division pro vsechny.Je volne dostupny na Singapurskem storu.Stranka se vam nejspis zobrazi jako nedostupna,staci vlevo dole jen zmenit region na Singapur a pak betu zdarma zakoupit,you welcome. https://store.xbox.com/en-SG/Xbox-One/DLC/TOM-CLANCYS-THE-DIVISION-BETA/2d138822-4916-4e89-858f-b49b77a29e11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuddereurope Odesláno Leden 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Jinak nevíte v kolik hodin začíná ve čtvrtek ta beta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Hulik, to si muzes stahnout klienta, pro vstup budee i tak potreba aktivovat access keey (ten uz mam, v uplay je pod beta access) ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuddereurope Odesláno Leden 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Jojo, Pre-load už je dostupný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Ato najdu kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuddereurope Odesláno Leden 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Přihlas se přes PC na uplay, přes prohlížeč. A měl by se ti tam zobrazit kód na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 (upraveno) Hulik, to si muzes stahnout klienta, pro vstup budee i tak potreba aktivovat access keey (ten uz mam, v uplay je pod beta access) ;-) Ne to neni pravda,byla to chyba ve Storu.Kdo si to stahl,normalne si betu zahraje. Upraveno Leden 26, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Přihlas se přes PC na uplay, přes prohlížeč. A měl by se ti tam zobrazit kód na xbox Asi jsem natvrdlej ale nikde jsem to tam nenasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuddereurope Odesláno Leden 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Přihlaš se na uplay ( přes prohlížeč), klikni v pravo nahoře na svuj profil a dej account information, pak bys tam měl mít záložku - Beta Access :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Aha jj ted koukam a mam tam ze nejsem v zadne bete/alphe :/ pritom jsem to redeemnul a prislo mi do mailu ze dekujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 26, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Já to stáhl ze Store, jak dával link hulikfkz, jde to spustit, v tuto chvíli to po úvodní obrazovce napíše nějaké povídání o betě a informaci, že beta bude spuštěna tento čtvrtek v 10:00 hod. dopoledne našeho času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuddereurope Odesláno Leden 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Tak doufám, že společně zahrajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 26, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Jestli berete i n00by, tak to rád vyzkouším :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Tak uz to mam taky stazeny, btw kod mi dneska rano prisel do mailu, takze ti kdo ho nemohli najit ho dneska najdou v mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Jojo taky jsem otevrel mail a kod tam byl. Ted jen stahnout a zitra hura do hry. GT Senndman kdyby nekdo chtel zahrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Ja to stahl ze singapuru bez kodu, kod mi prisel dneska tak ho jeste aktivovat nebudu a pripadne jim nekde nekoho podaruju. Na redditu dost lidi pise ze to stahli i z us storu bez kodu, tak uvidime. Me si taky pridejte ale nemam headset (zadny me zatim nezaujal :-D ) xVostoceQx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prerovak Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Zdravim lidi, pokud by nekdo chtel kod do bety nevahejte mi napsat ..... 1ks mam volnej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Kybys me ho mohl poslat byl bych ti vdecnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prerovak Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Klic odeslan Perrymu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 pokud bude někdo hodný a bude mít klíč do bety volný, tak jestli mohu poprosit :), pošlete na jir.kek@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.