chlapecek1 Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Zdravim vas tady na foru,nevim kde bych jinde svuj problem napsal,tak pokud nekdo vi a muze poradit,tohle mi vyskocilo pri zapnuti ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Co na tom nechapes? Pise se tam ze mas preinstalovat system software. Zkus to a uvidis A pokud nepomuze tak restore. Najed si do recovery menu ps3 (navod na youtube) a dej moznost restore ps3 system, bohuzel prijdes o vsechny data v konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 No asi se budeš muset řídit tím, co ti to píše. Na flešku si stáhni aktuální fimware, píchni to do konzole, zmáčkni start+select a následuj další pokyny. System software stáhneš zde, máš tam i popsaný pojmenování složek na flešce, fleška musí být naformátovaná na FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlapecek1 Odesláno Leden 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Naformatovat na fat32,snad to tady na foru najdu,diky,jsem v tomhle uplny amater,diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Ahojte chcel by som sa spýtať som v tomto úplny amatér či by sa dalo nainštalovať package managera na PS3 slim 4.78. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 (upraveno) Do kolika dalších témat (momentálně 4) to ještě napíšeš nehledě na to, že už jsi založil i vlastní vlákno??? Podívej se do topicu kde se probírají flasheři PS3 a napiš přímo jim... Upraveno Únor 23, 2016 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Napísal som to tam ale nikto neodpisuje. Ty o tom nevieš bližšie informácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Bohužel fórum ale nefunguje jako akutní poradna kdy ti někdo poradí ihned. Já osobně nevím neměl jsem potřebu používat CFW atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.