Miki4everXL Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Zdravim, zkoušel jsem hledat na netu, ale celkem bez výsledku. Nemáte někdo nějaký tip kde sehnat obaly na hry v dobré kvalitě. (myslím ten papírový ,,přebal,, co je zasunut zvenku do krabičky). Konkrétně se jedná o Rainbow Six Siege. Citovat
0 jirik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Tohle se tu uz resilo, zkus se podivat tady do fora Citovat
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Tohle se tu uz resilo, zkus se podivat tady do fora Řešily se krabičky. Tu já mám... Citovat
0 jirik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 v tom pripade http://vgboxart.com/browse-covers/XboxOne/&sort=latest Citovat
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 v tom pripade http://vgboxart.com/browse-covers/XboxOne/&sort=latest To jsi cekal az odepisu ze to tu nikde neni? :-) Diky moc, snad to tam bude. Citovat
0 jirik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 neboj, je to tam. Sam jsem to kontroloval :-) Citovat
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 jj, na tom jak jsi postoval je....ale nejak si nedovedu predstavit, jak to vytisknout v pouzitelnem stavu.. :-) Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Únor 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Tu to mas. Citovat
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 [ATTACH=CONFIG]31392[/ATTACH]Tu to mas. Díky moc, to je přesně ono... :-) :-) Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 ... až teda na tu "Maketu" ;) Jinak romeno, jestli je to tvůj vlastní sken a dal sis tu práci v prodejně vzít vystavenou krabičku od hry a zde uživateli ji naskenoval, tak máš ode mě palec nahoru! Citovat
0 Miki4everXL Odesláno Únor 2, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2016 To ,,MAKETA,, memi problem... prepisu si to na neco :-) Citovat
Otázka
Miki4everXL
Zdravim, zkoušel jsem hledat na netu, ale celkem bez výsledku. Nemáte někdo nějaký tip kde sehnat obaly na hry v dobré kvalitě. (myslím ten papírový ,,přebal,, co je zasunut zvenku do krabičky). Konkrétně se jedná o Rainbow Six Siege.
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.