Miki4everXL Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Zdravim, zkoušel jsem hledat na netu, ale celkem bez výsledku. Nemáte někdo nějaký tip kde sehnat obaly na hry v dobré kvalitě. (myslím ten papírový ,,přebal,, co je zasunut zvenku do krabičky). Konkrétně se jedná o Rainbow Six Siege. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Tohle se tu uz resilo, zkus se podivat tady do fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 jirik napsal: Tohle se tu uz resilo, zkus se podivat tady do fora Řešily se krabičky. Tu já mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 v tom pripade http://vgboxart.com/browse-covers/XboxOne/&sort=latest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 jirik napsal: v tom pripade http://vgboxart.com/browse-covers/XboxOne/&sort=latest To jsi cekal az odepisu ze to tu nikde neni? :-) Diky moc, snad to tam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 neboj, je to tam. Sam jsem to kontroloval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 jj, na tom jak jsi postoval je....ale nejak si nedovedu predstavit, jak to vytisknout v pouzitelnem stavu.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Tu to mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Únor 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 romeno napsal: [ATTACH=CONFIG]31392[/ATTACH]Tu to mas. Díky moc, to je přesně ono... :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 ... až teda na tu "Maketu" ;) Jinak romeno, jestli je to tvůj vlastní sken a dal sis tu práci v prodejně vzít vystavenou krabičku od hry a zde uživateli ji naskenoval, tak máš ode mě palec nahoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Únor 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 To ,,MAKETA,, memi problem... prepisu si to na neco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miki4everXL
Zdravim, zkoušel jsem hledat na netu, ale celkem bez výsledku. Nemáte někdo nějaký tip kde sehnat obaly na hry v dobré kvalitě. (myslím ten papírový ,,přebal,, co je zasunut zvenku do krabičky). Konkrétně se jedná o Rainbow Six Siege.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.