Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Měl bych dotaz, co dělám špatně/ přehlížím při výměně mechaniky v X360 slim Corona V2 4Gb, mechanika LiteOn DG16D4S, desky LTU2 a Unlocked PCB rpcmt.

Postup:

Vytáhl jsem si NAND, CR4, Xell, CPU key, NAND zpět. XBOX normálně pracuje.

V J-Runner jsem extrahoval NAND - C-R a Key.bin.

Jungleflasher - X360 USBPRO - LTU2 - Open target firmware - LTU0225.bin (původně v mechanice) pravým - přidat C-R a Key z extraktu - uložení CFW.

MKT - intro - spi unlock - write - spi lock - outro. Je potřeba dodat, že jsem dělal i LiteOn Erase - ale to předpokládám, že je to samé, co proběhne při write.

Mechaniku dám do konzole - najde ji - tray funguje - vložím DVD (backup) - načte, ale spustí jen přehrávač, kde nic samozřejmě nepřehrává.

Tak co dělám asi špatně?

PS: stejný průběh a výsledek i s unlocked deskou a FW LT+0225 a manual spoof - key z extraktu.

Log v příloze.

Díky předem za názory a rady.

M.

• 1 month later...
Odesláno

Použil jsem LTU2-0225-v1.0.bin, ale jde o to, jestli je ten soubor správný, už ani nevím, kde jsem ho vzal. Proto jsem žádal o ověřený.

No přiznám se, že jde o, asi asijské, fejky, nicméně na dvou předchozích konzolích fungovaly - měl jsem 4x LTU2(1 kus je dokonce z jiné konzole a tam fungovala, danou konzoli už nemám - RGH, jinak bych ověřil, že je bin, co teď mám správný/špatný)

Unlocked PCB replacement je taky někde z ebay (2ks) - už nevím, mohu dohledat. O víkendu můžu nafotit a postnout, nejsem doma.

Jsou někde dostupné LTU2 xecuter? Za nějakou rozumnou cenu? Mám už dlooouhou dobu rozdělaný 2 konzole a rád bych se toho už zbavil, ale nechce se mi dávat 2000,- za LTU2.

Mám ještě CR4 a CRRev3 tak je tam možná nakonec píchnu a šlus s tím, není čas a nálada.

• Moderators
Odesláno

Poslední FW pack najdeš na Auto Xbins (stáhni si klienta a po připojení už to najdeš). To je zaručený zdroj.

Team Xecuter už dávno LTU/LTU2 PCB vyřadil z produktové řady a nevyrábí je snad už více než rok. Důvodem bylo hlavně zaplavení trhu všemi možnými padělky a fake kopiemi. Bohužel pokud máš jeden z těch, může i nemusí to být důvod tvých potíží, nebyl bys první ani poslední.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu