Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

4K monitor na PS4 - kto hra na tom?


KingPat

Recommended Posts

ps4 dává 1080p max tak monitor ti zobrazí to co ps4 pošle ... tedy žádnej upscaling se nekoná. Pochopil bych u HD ready vs 4k ale tohle už je asi subjektivní dojem a otázka peněz :-)

Moje odpoved na otazku ohledne 4k monitoru byla ciste ironicka. Mit monitor nebo 4k televizi k Ps4 je v dnesni dobe holy nesmysl. Ale treba za takovych 5 let kdy maji vyjit nove konzole ktere uz budou podporovat 4k rozliseni bude jine kafe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoda ze to bola ironicka odpoved :(. Nechcem dva monitory a na pracu by som potreboval UHD a tak by som PS4 prestahoval k sebe do pracovny. Ako Full HD mam vyhliadnuty Benq 27". Rovnaku velkost som chcel UHD.

TAK HRA NIEKTO NA UHD FPS? Zas ked si zoberiem ze na PS3 vacsina hier tiez boli iba HD READY a bolo to OK (sice to nie je taky obrovsky rozdiel) ale mohlo by to byt OK.

Ide mi aj o tu odozvu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraju na 4k 28". Ps4 jede na 1080p takze interpolace. Je to stejne jako hrat na 4k monitoru hry na PC ve fullHD.

A si spokojny? Hras FPS? Nemam PC na hry takze mi ide o referencie ludi - obraz, odozva a pod

Esteak by si moh napisat aky monitor mas? :)

Upraveno uživatelem KingPat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak u PS4 aj hodnota HZ je zbytocna. Max output je 60hz. Okrem toho neexistuje panel 400HZ to su vsetko prepocty. Panel max je tusim 200HZ max nie?

Viem ze 4K z PS4 nedostanem ale pre mna by to bolo aj na pracu a to je min 70% vyuzitie toho monitoru. Ale ak na 4K je PS4 otras tak radsej odlozim platbu 15k za monitor a pojdem do 27" Benq Full HD za 6,5k. Stou pracou to prezijem mozno.

Ale napr dnes novu TV tiez dnes nekupis mimo UHD - som dufal ze niekto uz na tom hra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten obraz bude stejnej jako bys mel full hd monitor v te sme velikosti, proste 4 pisely monitoru budou tvorit 1 pixel z ps4 tim ze budou svitit stejnou barvou a zaberou stejne misto jako by zabral jeden pixel u full hd monitoru, pokud neni nejaka SW vychytavla aby to fungovalo trochu jako AA pri degradaci rozliseni tak proste zadnej rozdil k lepsimu ani horsimu nepoznas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

na 4k není co pouštět. Filmy nejsou, aplikace nejsou nato většinou udělaný takže malé písmo a celkove ergonomie 0... Pokut na tom chce člověk hrát hry tak se musí smířit s 30FPS na GTX 980Ti. Koupil jsem jen proto, že byl za 5k, jinak bych šel do 1440p 32ky Benq. Mam AOC 2868PQU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu