kosa0006 Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 Čau, mohl by mi někdo říct co to je za XBOX? Našel jsem ho na chalupě, zapojil a vypadá, že vše funguje normálně. Jediný problém je že nemám žádné hry. Dají se někde stáhnout? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 je to uplne prvni starej xbox , stahnout hry se daji pokud v nem je "chip" mozna to jde i prez nejakej upravenej software ted nevim, ale pokud ho mas na chalupe, tak nekdo z rodiny by ti mohl rict co a jak na tom hral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 To je úplně první, originální Xbox. Stažené hry si na něm zahraješ jen tehdy, pokud je flashnutý, jinak jen z originál placek. Dnes už je to spíš taková nostalgie ty hry na něm no ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kosa0006
Čau, mohl by mi někdo říct co to je za XBOX? Našel jsem ho na chalupě, zapojil a vypadá, že vše funguje normálně. Jediný problém je že nemám žádné hry. Dají se někde stáhnout?
Díky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.