Filc@ Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Domov všech Guild Wars hráčů na Console-foru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 GW low, WoW wicked :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Kdepak, WoW možná hraje více lidí, ale už jich začíná ubývat, zatímco u GW se začína rychle zvyšovat počet aktivních acc. :) GW rulezzz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Lock,ktera lamka by GW hrala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 heh, mno tak třeba já, a dalších pět milionu lidí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Jenom? :D Nvm premyslim o nem,laka me proto ze se neplati cili ofik zadara,pravda byt to tak ve wowku tak nema konkurenci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 To je pravda, ale WoW bude podle mě vždy placený a free servery stojí za prd (vlastní zkušenost) navíc hraju GW, protože mam na intru pomalej net a WoW se mi tam sekalo, zatímco GW jede v pohodě... V momentální situaci možná neni GW nejlepší, ale za cca rok a půl, kdy vyjde GW2 pujdou všechny wow oficy down a nastane vláda Guild Wars 2, to si pište :) Přecijenom, platit njakých 400korun za měsíc, se mi moc nechce, přestože GW hraju skoro 6 hodin denne a nekdy i víc. Ikdyž upřímně, kdybych neměl tak pomaly připojení, tak pujdu asi hrát WoW :-D uvidíme časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 GW je Naj-Výhody:1.skoro Zadarmo-len origos hra 2.Hras kedi ces nemusis tam bit nonstop cele dni tvoja postava nebude oproti ostatnim omnoho slabsia lebo si nechodil 2 tyzdne na raidi-oproti inej hre 3.Kazdy vikend byva iny event ,niekedy specialny -vianoce a ine 4.Vsetci hraci su na jednom serveri-vsetci narozdiel od par tisicok na wowku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 GW i WOW jsou dobrý :), srdcovka je WoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Leden 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Konečně někdo kdo se zastál GW :) Potom co jsem si znova přečetl Lukardovy argumenty už mě WoW neláka :-D A ještě přidám jeden můj poznatek, ale možná to bude neobjektivní, je to jen čistě má skušenost. Zdá se mi, že WoW hraje každý, skrátka není problém potkat 10-ti letého fracka a 30-ti letého blbce, kteří Vám nikdy s ničím nepomohou a například při obchodování se Vás snaží co nejvíc ošulit. Zato v GW se mi zdá komunita daleko ochotnější, přátelštější a tak nějak spravedlivější, za ty skoro dva roky co to hraju se mě snažily při traydingu podvést jen jednou a to obchoduju skoro každý den. Ale to je jen můj názor a je dost možné že WoW komunitě křivdím a zda-li se tak stalo tak se omlouvám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Hraval sem WoWko na ofiku asi rok ..... predal som acc a kupil som si GW a hravam to asi 3tyzdne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Chcem v buducnu rozbehnut PVE Guildu-na prijatie musi mat hrac prejdenu aspon jednu kampan complete-protectora-a potom kebi nas bolo viac by som cel chodit HM a prechadzat vsetko.Zatial co by som zohnal je P Mo D-ja A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.