Jump to content

Guild Wars - pokec o tomto MMORPG a všem stím společného

Filc@

Recommended Posts

To je pravda, ale WoW bude podle mě vždy placený a free servery stojí za prd (vlastní zkušenost) navíc hraju GW, protože mam na intru pomalej net a WoW se mi tam sekalo, zatímco GW jede v pohodě...

V momentální situaci možná neni GW nejlepší, ale za cca rok a půl, kdy vyjde GW2 pujdou všechny wow oficy down a nastane vláda Guild Wars 2, to si pište :) Přecijenom, platit njakých 400korun za měsíc, se mi moc nechce, přestože GW hraju skoro 6 hodin denne a nekdy i víc. Ikdyž upřímně, kdybych neměl tak pomaly připojení, tak pujdu asi hrát WoW :-D uvidíme časem

GW je Naj-Výhody:1.skoro Zadarmo-len origos hra

2.Hras kedi ces nemusis tam bit nonstop cele dni tvoja postava nebude oproti ostatnim omnoho slabsia lebo si nechodil 2 tyzdne na raidi-oproti inej hre

3.Kazdy vikend byva iny event ,niekedy specialny -vianoce a ine

4.Vsetci hraci su na jednom serveri-vsetci narozdiel od par tisicok na wowku

Konečně někdo kdo se zastál GW :) Potom co jsem si znova přečetl Lukardovy argumenty už mě WoW neláka :-D

A ještě přidám jeden můj poznatek, ale možná to bude neobjektivní, je to jen čistě má skušenost. Zdá se mi, že WoW hraje každý, skrátka není problém potkat 10-ti letého fracka a 30-ti letého blbce, kteří Vám nikdy s ničím nepomohou a například při obchodování se Vás snaží co nejvíc ošulit.

Zato v GW se mi zdá komunita daleko ochotnější, přátelštější a tak nějak spravedlivější, za ty skoro dva roky co to hraju se mě snažily při traydingu podvést jen jednou a to obchoduju skoro každý den. Ale to je jen můj názor a je dost možné že WoW komunitě křivdím a zda-li se tak stalo tak se omlouvám :)