Filc@ Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 Domov všech Guild Wars hráčů na Console-foru :) Citovat
Filc@ Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 Kdepak, WoW možná hraje více lidí, ale už jich začíná ubývat, zatímco u GW se začína rychle zvyšovat počet aktivních acc. :) GW rulezzz :) Citovat
Shaftik Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 Lock,ktera lamka by GW hrala :D Citovat
Filc@ Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 heh, mno tak třeba já, a dalších pět milionu lidí :) Citovat
Shaftik Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Jenom? :D Nvm premyslim o nem,laka me proto ze se neplati cili ofik zadara,pravda byt to tak ve wowku tak nema konkurenci :) Citovat
Filc@ Odesláno Leden 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 To je pravda, ale WoW bude podle mě vždy placený a free servery stojí za prd (vlastní zkušenost) navíc hraju GW, protože mam na intru pomalej net a WoW se mi tam sekalo, zatímco GW jede v pohodě... V momentální situaci možná neni GW nejlepší, ale za cca rok a půl, kdy vyjde GW2 pujdou všechny wow oficy down a nastane vláda Guild Wars 2, to si pište :) Přecijenom, platit njakých 400korun za měsíc, se mi moc nechce, přestože GW hraju skoro 6 hodin denne a nekdy i víc. Ikdyž upřímně, kdybych neměl tak pomaly připojení, tak pujdu asi hrát WoW :-D uvidíme časem Citovat
Lukardo Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 GW je Naj-Výhody:1.skoro Zadarmo-len origos hra 2.Hras kedi ces nemusis tam bit nonstop cele dni tvoja postava nebude oproti ostatnim omnoho slabsia lebo si nechodil 2 tyzdne na raidi-oproti inej hre 3.Kazdy vikend byva iny event ,niekedy specialny -vianoce a ine 4.Vsetci hraci su na jednom serveri-vsetci narozdiel od par tisicok na wowku Citovat
narliza Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 GW i WOW jsou dobrý :), srdcovka je WoW Citovat
Filc@ Odesláno Leden 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Konečně někdo kdo se zastál GW :) Potom co jsem si znova přečetl Lukardovy argumenty už mě WoW neláka :-D A ještě přidám jeden můj poznatek, ale možná to bude neobjektivní, je to jen čistě má skušenost. Zdá se mi, že WoW hraje každý, skrátka není problém potkat 10-ti letého fracka a 30-ti letého blbce, kteří Vám nikdy s ničím nepomohou a například při obchodování se Vás snaží co nejvíc ošulit. Zato v GW se mi zdá komunita daleko ochotnější, přátelštější a tak nějak spravedlivější, za ty skoro dva roky co to hraju se mě snažily při traydingu podvést jen jednou a to obchoduju skoro každý den. Ale to je jen můj názor a je dost možné že WoW komunitě křivdím a zda-li se tak stalo tak se omlouvám :) Citovat
BartTOPO Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Hraval sem WoWko na ofiku asi rok ..... predal som acc a kupil som si GW a hravam to asi 3tyzdne :D Citovat
Lukardo Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2008 Chcem v buducnu rozbehnut PVE Guildu-na prijatie musi mat hrac prejdenu aspon jednu kampan complete-protectora-a potom kebi nas bolo viac by som cel chodit HM a prechadzat vsetko.Zatial co by som zohnal je P Mo D-ja A Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.