Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Platba na ps store

Prdiczek

Otázka

Zdarec,

Včera jsem si koupil na storu NHL 16, nejdřív jsem to platil na kompu ale vypsalo mi to nějakou chybu že to mám zkusit později a nebo přímo z konzole.

Tak jsem taky udělal ale taky chyba tak jsem to dal ještě jednou taky chyba ale už se mi nhl normálně přidalo do knihovny a dneska jsem zjistil že mi tu částku strhli dvakrát :/ :(

Nestalo se to někomu, jestli nevíte co s tím, samozřejmě bych rád ty peníze nějak dostal zpátky. Jinak v transakcích na ps mám normálně jen jednu platbu :/

platil jsem kartou.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Já mám zase problém, že mi opět nejde platit kreditkou na PS Store. Pořád mi to píše, že informace o kreditní kartě nejsou správné. Přesto správné jsou. Pokaždé to dělám úplně stejně. Už loni na podzim jsem s tím měl problém a nešlo s ní platit skoro dva měsíce, pak jsem to jednoho dne zkusil a normálně to jelo. Ted' mám stejný problém. Už nevím co s tím dělat. Chci si koupi ty nové eventy do DriveClubu a taky o měsíc prodloužit PS Plus, ale nemůžu.:cry: Nevíte kde by mohl být problém? Mám kreditku od Cetelemu a tam jsem volal a řekli mi, že je všechno v pořádku. Popřípadě nevíte, kde by se dal koupit digitální kód pro to nabití jinde než na JRC? Tam nefunguje platba Mastercard.:cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

dopitapetr: ja som toto riešil so supportom, skontroluj si, či máš zaškrtnuté automatické plnenie peňaženky, to by malo byť ono...

https://www.playstation.com/en-nz/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/how-to-manage-automatic-wallet-funding-/

riešil som to s podporou, konkrétne Tomášom Jančaříkom, na ktorého chabé znalosti a neadekvátne reakcie som sa následne sťažoval u Jakuba Holého, čo je PR and Marketing Manager pre East and South East Europe (kontakt naňho od supportu pre sociálne siete), toto bola posledná rada, ktorú som dostal, potom som to už neskúšal, keďže za ten čas, ktorý som to riešil som si vytvoril český účet a nakúpil viac hier a PS+ na ňom ako mám na svojom slovenskom účte.. (cca 6 týždňov)

Odkaz ke komentáři

• 0

Takhle přesně to dělám a pořád to nejde. Nechám si poslat sms zprávou platební údaje, kde j CVC kod a expirace, plus zadám číslo karty a jméno držitele a potvrdím. Ukáže se, že ty informace byly úspěšně uloženy, ale jakmile chci připsat tu peněžní částku na kterou mám ty údaje (150,-/300,-) tak mi to prostě ukáže, credit card information on file is not valid.:cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

párkrát jsem zažil také krušné chvíle při platbách. Užívám ale normál kartu k účtu takže s kreditkou nevím ale občas sem zapomněl povolit platby přes net nebo jsem měl vyčerpanej limit :))) takže sem musel zvyšovat. Takové blbůstky ale třeba člověk opomene.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já kupuji spíš ty dobíjecí kupóny, ale když mi dojdou peníze a já si chci třeba o víkendu něco koupit, např. ted' na měsíc prodloužit PS Plus, tak použiju tu kreditku. Ale už na to asi kašlu. Zkouším to i 3 denně a pořád to nejde. Příští týden mám konečně výplatu a začnu kupovat tyhle kupóny. Prý je to taky dobré. https://www.paysafecard.com/cs-cz/lp-produkty/paysafecard/?gclid=CjwKEAiAx--2BRDO6q2T84_a52YSJABWAbfrhuJvrT_3N_8-rdpKaSb_wDhOWFeKQ4z8qjH8Hbe2choCaw_w_wcB

Odkaz ke komentáři

• 0

Dnes jsem koupil v Tipsportu za 300,- ten paysafecard a snad lepší platba ani není. Kočena za přepážkou mi vyjela lístek z terminálu na kterém byl ten 12 mistný kód. Zadal jsem ho tam a peníze se tam během vteřiny převedly. LUXUS:wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu