shark.sea Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 (upraveno) Zdravím, Těšíte se taky někdo na 2.3. kdy vychází tahle kolekce dvou superhitovek z PS3 v remasteru na PS4?? Já už nemůžu dospat! :cheesygrin: :) Upraveno Únor 9, 2016 uživatelem shark.sea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Já určitě. Beyond sem kupoval sběratelskou edici hned v den vydání a Heavy sem neměl možnost odehrát nějak sem se k tomu nedostal 😀 každopádně na krabici těchhle 2 her se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Únor 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 Neví někdo jestli BEYOND: Two Souls na store obsahuje cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 Ano obsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Únor 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 (upraveno) Za par dni vyjde krabicovej remaster pro ps4 ale nikde sem nezjistil jestli budou mit obe hry CZ title, nevedel by nekdo ? ///EDIT by drak3go: Téma sloučeno s již existujícím tématem o této kolekci. Příště prosím lépe hledej. Upraveno Únor 26, 2016 uživatelem drak3go Sloučení témat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 To se dá zjistit docela snadno. CZ title bude mít jen Beyond. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 26, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 A ověřeno to máš nebo odkud čerpáš? Kolekce Uncharted byla taky nakonec otitulkována komplet takže možná Sony/Quantic překvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 Quantic určitě překvapovat nebude ti makají na Deatroit. To závisí pouze na SonyCZ, kdyby chtěly překvapit tak už by to dávno oznámili protože hra vychází ve středu. http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 no jestli nebudou v CZ obe tak at si to strci treba do** a koupim si radsi jen beyond na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 Už se to blížííí!!! Věřím že bude i Heavy Rain v CZ!!! :wohow: :cheesygrin: A jak ni tak to jistí polskej dabing!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 Klidne ver, ale Heavy Rain urcite v cestine nebude. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Bohužel jsem taky naštvanej, takže beyond prodávám a čekám na division! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 ja si to vcera koupil na aukru na PS3, na to abych mel na disku jednu hru s CZ titulkama a druhou ne jim z vysoka *** to at si to nechaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Tak jsem si pro to prave byl a uz se nemuzu dockat, az se do toho pustim. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Beyond pro mě byl super zážitek když jsem to poprvé dohrál na ps3. V Heavy Rain jsem se moc nechytal bez češtiny. Takže si nejspíš jednou nebo dvakrát zahraju jen Beyond a prodám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silentblok Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Celou dobu jsem věřil, že do Heavy Rain titulky doplní, ale bohužel. Nestalo se. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Nevíte někdo za jakou cenu bude heavy rain na cz store? Já kupoval Beyond v nějakém předstihu za 799,- a bylo u toho psaní že kdyz koupim do nejakeho mesice budu mít heavy rain za nějakou speciál cenu. Ale zatím na cz store to nemohu koupit je tam hra jen vyvešena a nic se s ní nedá dělat. Neví někdo kde je zakopaný pes....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Na CZ Storu stoji Heavy Rain 899,-. Jak je to s pripadnou slevou, kdyz sis zakoupil Beyond, netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 No právě já tam totiž nevidím ani tu cenu nejde mi to vůbec koupit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Tak ja mel koupeno Beyond na US store a ted jsem bral Heavy Rain. a sleva je celkem vyrazna.hra stoji 29.99 ale po sleve mne vysla jenom na 9.99.tak bych to videl adekvatne i na cz storu a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 No právě já tam totiž nevidím ani tu cenu nejde mi to vůbec koupit..... Podle mě to aktualizovali jelikož já tam vidím i verzi co nejde koupit a po rozkliknutí mi napíše, že nevlastním Beyond : https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/heavy-rain/cid=EP9000-CUSA02356_00-HEAVYRAINBTSDIS3 Zkus jestli ti tahle verze nehodí lepší cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Březen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Zdar tak jsem dohrál dnes Beyond a super pecka! Akorát jsem zaznamenal občasné sekání ve hře a nevím co si mám o tom myslet! Spustil jsem potom na zkoušku Heavy Rain a tam mě čekalo taky překvapení! Zaznamenal jsem zatím zadrhavání hudby ve hře a ještě navíc tato evropská verze kolekce neobsahuje polštinu u Heavy Rain tak to mě nasr.lo nejvíc!! Jiné hry se mi nesekají! Že by byly špatné obě CD se mi nechce věřit. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Není to špatným BD ale bohužel to vypadá na špatnou optimalizaci nebo jak to říct. Koukal sem na YT na videa právě Heavy Rain a měli to tam jako velký mínus právě ono sekání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Ja teda zadne technicky problemy u HR zatim nezaznamenal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Březen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Není to špatným BD ale bohužel to vypadá na špatnou optimalizaci nebo jak to říct. Koukal sem na YT na videa právě Heavy Rain a měli to tam jako velký mínus právě ono sekání Doufám že nemám nedej bože něco s konzolí ale to by mě dělalo pořád a u všech her ne?? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.