Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

novy interni disk

hbml

Recommended Posts

Ahoj,

mel bych par dotazu: k instalaci noveho disku....

Chtel bych se zeptat jaka je nejvetsi velikost hdd ktery lze dat/vymenit do PS3...uvazoval bych totiz o 2TB, ale je to SATA III, ktery je sice zpetne kompatibilni, ale nevadilo by to nicemu?

mam tam ted PS3 320GB s CFW a pouzivam externi disk 1TB, ale kvuli FAT formatu externiho disku, nejake hry hlavne ty vetsi musim hazet na interni disk, protoze na exterak kvuli formatu disku nejdou nahrat, kdyz to jsou vetsi soubory 4gb...coz v pripade par vetsich her zabere celej interni disk...a vcera se mi dokonce stalo, kdyz jsem zkousel spoustet vsechny hry jestli funguji, ze mi to napsalo, ze je vnitrni pamet preplnena a dalsi hra uz nejde spustit...

je vnitrni pamet je zavisla na velikosti, pripadne volnem miste na tom internim disku?

pripadne proc jsou herni data kopirovany z GAMES jeste do adresare game a zabiraji tedy nektery dvakrat velikost hry?

pokud bych chtel dat muj externi disk 1TB do PS3, ktery ma FAT, musel bych vsechna data zformatovat, udelat backup a restore a naformatovat na FAT32,

diky za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Ke tvému dotazu ohledně max. podporované kapacity HDD v PS3 - viz. ODKAZ

K otázce souborového systému - v PS3 hrách jsou i soubory, kterých velikost přesahuje 4GB? (myšleno jako velikost jednoho souboru, ne celé hry).

Pří hlášce "Vnitřní paměť je přeplněná" šlo o odkaz na HDD, nikoliv na RAM paměť konzole. Závislost RAM paměti a HDD není v tomto směru žádná.

K otázce duplicity dat - osobně se domnívám, že v případě adresářů "GAMES" a "GAME" jde o jeden a tentýž adresář (jeden vytvořený uživatelem a druhý pojmenovaný pro účely systému, který "klonuje" ten uživatelský). Schválně se podívej na obsah obou adresářů a porovnej mezi sebou.

K poslední otázce - data se neformátují, formátuje se HDD. A ano, při změně souborového systému je žádoucí veškerá data z formátovaného HDD nejdříve někam zálohovat pro pozdější obnovení. Existují sice aplikace, které dokáží měnit souborový formát "On-the-fly", ale moc bych na to nespoléhal, zvlášť když nejde o PC, kde máš na rozdíl od PS3 plnou kontrolu nad tím, co se děje s HDD.

P.S. V případě operací jako je výměna HDD v PS3, případná obnova dat pomocí funkce "Restore" apod., doporučuji obzvlášť v případě modifikované PS3 (CFW) předchozí konzultaci s tím, kdo ti úpravu dělal. Jinak by se mohlo stát, že v případě použití funkce "Restore" příjdeš o CFW.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

pise se tam, ciste shrnuto , ze max podporovana je 1tb, ale ze i nekomu se povedlo 2tb...tot otazka jestli do toho jit taky...

ano v nejakch ps3 hrach jsem nasel vetsi soubory nez 4gb a nepovedlo se mi je nahrat na externi disk, kvuli souborovemu systemu fat...proto resim i vymenu interniho

Do game se mi naklonovalo jenom nekolik her u ostatnich jen par souboru...proto by mi zajimalo jak to resit...je prece jenom trochu hloupost mit 15gb hru na hdd 2x...

A diky zkusim kontaktovat i toho kdo mi to predelal

Diky, hezky vecer.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Obávám se, že int. HDD z PS3 standardně v PC nepřečteš.

Jinak ohledně toho CFW a dopadu při výměně HDD, eventuelně použití funkce "Restore" - zkus projít zdejší sekci PS3, jsou tam nabídky na instalace CFW, tak se zkus s někým domluvit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu