pazdy1468625863 Odesláno Únor 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Zdravím mám na xboxu 2 účty a chtěl bych jeden účet sdílet na hry. Problém je, že nevím na kterém účtu jsou dané hry. Je nějaká možnost, jak to zjistím, bez toho, abych dal nejdříve jeden účet a pak druhý? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Možná moc nechápu dotat, ale tak se přihlaš na jeden účet a podívej se do knihovny zakoupených her a pokud tam nebudou, tak jsou na tom druhém. V čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Únor 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 No já když se přihlásím na jakýkoliv účet, tak hry jsou pořád v knihovně všechny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raahk Odesláno Únor 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Přihlaš se na webu na jeden účet a mrkni do nákupů a hned budeš vědět který je který. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Únor 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Jo díky už to vidím ;)...A jdou ještě sdílet hry, které jsem od někoho nasdílel já? Kámoš mi nasdílel nějaké hry a já bych je chtěl nasdíle někomu jinému jde to? Nebo to tak nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Ne, to nejde. Majitel účtu s hrami je může poskytnout jen jednomu a sice tak, že na konzoli toho, komu ji poskytne, se přihlásí pod svým účtem a nastaví tu jeho konzoli jako "My Xbox Home" (to je zřejmě způsob, který se odehrál u tebe). Toto ale může udělat pouze na jedné konzoli. Naproti tomu jedna konzole může sdílet hry z více účtů, pokud dané účty budou na té konzoli nastaveny jako "My Xbox Home". Pro detailní vysvětlení se můžeš podívat SEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Únor 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Jo díky moc za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pazdy1468625863
Zdravím mám na xboxu 2 účty a chtěl bych jeden účet sdílet na hry. Problém je, že nevím na kterém účtu jsou dané hry. Je nějaká možnost, jak to zjistím, bez toho, abych dal nejdříve jeden účet a pak druhý? Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.