sx2000 Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Je tam sice singl kterej jede bez pluska ale ochudil by ses o tolik mnozstvi hry ze si myslim, ze by to az nemelo ani smysl bez nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2016 Hraje to jeste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamekCZ Odesláno Září 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2016 Chtěl jsem se zeptat ? Jde to hrát ve dvou ? Mám na mysli split-screen :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2016 V 11. 9. 2016 at 12:54, MaraTFSI napsal: Hraje to jeste nekdo? Hraju občas a chci zase začít aktivněji... mám ale teprve level 200 ted mě pohltil Smite a Prototype. Klidně si mě přidej ;) Před hodinou, AdamekCZ napsal: Chtěl jsem se zeptat ? Jde to hrát ve dvou ? Mám na mysli split-screen :-) diky Ano jde stačí v základně přijít k těm dvou televizím (skoro vedle šatníku na změnu postav) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2016 Pridal jsem si te. Ja mam taky teprve level okolo 200 ale hodil by se mi nekdo do infiniti modu na ziskavani legendary charakteru. Preci jen ve dvou je snazsi dosahnout minimalne tech 25k bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.