Spyro76 Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Ahoj při spuštení mi to hodí hlášku cannot start the appropriate system storage was not found co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Zkus mrknout tady: http://www.chip.cz/novinky/tipy-triky/co-delat-kdyz-konzole-nenajde-systemovy-disk-na-ps3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spyro76 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 to už jsem zkoušel ale bohužel nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 To vypada ze to nedetekuje HDD, zkusil bych ho pripojit k PC jestli je ok. V opacnem pripade koupit jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spyro76 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 (upraveno) bohužel nemám stolní pc tak nevím jak to udělat. Nešlo by připojit externí harddisk? Upraveno Únor 20, 2016 uživatelem Spyro76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 No ono by mozna stacilo kdyby si oddelal krytku HDD, zkus HDD vyndat a zandat a pri zapinani si dej ucho k tomu hdd, pokud cvaka tak je ko. Ale nemusi ani cvakat treba mu odesel cip. Tohle je tezko rict a bez pc to nezjistis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spyro76 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 hdd už jsem vyndal,pročistil a hodil zpět ale pořád hlásí chybu. Po pročištěníjsem zkoušel spustit safe mode ale nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Pokud nic nefunguje tak podle diskuzí je HDD nejspíše mrtvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spyro76 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Hdd jsem vyměnil ze starého ntb, byl v něm jeden 500gb toshiba který je u ps3 podporován. https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/ps3-system-software/ odsud jsem stáhl složku s updatem a hodil ji na fat32 flashku jak je tam napsáno. Postupoval jsem podle návodu a update systému se na ps3 přes safemode stáhl a nainstaloval ovšem pak nešla konzole vypnout a ani přes hdmi kabel se na TV nezobrazoval žádný obraz. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Přes ten safe mode musíš i uvést konzoli do tov. nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spyro76 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 To už se mi ted asi nepovede jelikož mi nenaskočí obraz přes HDMI. Zkoušel jsem i AV a taky nenajede? Co s tím ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Zkus ještě přímo podle tohoto návodu http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/How-to-access-Playstation-3-SAFE-MODE/td-p/5812274 Je tam i postup jak resetovat výchozí zobrazovací režim potom by to mělo fungovat normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spyro76 Odesláno Únor 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Přesně tohle jsem už taky zkoušel a menu nenajelo. Dnes po výměně HDD najelo a dal jsem restore files. Chtělo to po mně update tak jsem vše hodil na flasku , tu hodil do konzole a začal aktualizovat. Po stáhnutí a instalaci aktualizace to napsalo že se systém automaticky restartuje. Systém se restartoval a od té doby nejde vypnout a nemám žádny obraz. Tv mi pouze píše že na ni není nic napojeno i když mám vše správně propojeno. Takže vlastně nevím jestli konzole ještě něco dělá nebo se jen freezla. Po 15-ti minutách jsem musel konzoli odpojit a znovu zapojit. Obraz stále nenajede. Start Safe Mode je správný. Konzole vždy zapípá,jak píšou v návodech. Ale obraz nikde. Konzole se prostě k TV nechce chytit. Zkoušel jsem napojit na 2 různé TV a stále nic. Jde systém resetnout ještě nějak jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Pokud nefunguje safe mode tak se obávám, že doma asi jinak krom další výměny hdd(opětovné nahrání FW) to nepůjde. Spíš servis a nebo někdo kdo se v tom vyzná víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spyro76
Ahoj při spuštení mi to hodí hlášku cannot start the appropriate system storage was not found co stím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.