taurus Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 (upraveno) Dnes mi prisla sprava " NHL16HUTGiveaway"...ze si ma EA Sports vybralo a daruje mi hraca podla vlastneho vyberu...poslali mi kod,ktory im mam poslat aj s hracom,ktoreho chcem + prihlasovacie meno a heslo. Nesmrdi to niecim? Davajte si na to pozor!!! Upraveno Únor 20, 2016 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Jakmile někdo vyžaduje přihlašovací údaje, jedná se vždy o phishing. Bezpečnostní zásada č. 1 - nikdy nikomu nedávej hesla/piny od svých účtů. Seriózní společnosti nikdy žádné takové údaje nevyžadují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
taurus
Dnes mi prisla sprava " NHL16HUTGiveaway"...ze si ma EA Sports vybralo a daruje mi hraca podla vlastneho vyberu...poslali mi kod,ktory im mam poslat aj s hracom,ktoreho chcem + prihlasovacie meno a heslo. Nesmrdi to niecim? Davajte si na to pozor!!!
Upraveno uživatelem taurusOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.