prague77 Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2006 az na vyjimky nebyvaji pokracovani lepsi. kolikrat je i tezke naplnit ocekavani po skvele zkusenosti. a tak budme radi ze RR2 nam nekomlikuje premysleni co hrat drive v zaplave spousty kvalitnich novych her:) :idea: Citovat
prague77 Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2006 hehe a ted me jeste reknete, proc se me, po takrka roce pobytu na tomto foru zacal u podpisu ukazovat charakter "zelenac", heeeeeelp :!: :oops: :!: :shock: Citovat
Sonnyz Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2006 hehe a ted me jeste reknete, proc se me, po takrka roce pobytu na tomto foru zacal u podpisu ukazovat charakter "zelenac", heeeeeelp :!: :oops: :!: :shock: Tenhle "charakter" je podle počtu příspěvků. Takže jsi asi překročil hranici(40? příspěvků) a teď se ti přiřadil jiný "charakter". Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2006 Uf tak sem si stahl RR2 pustim to a vsechno,ale naprosto vsechno stejne jak u RR1,menu,hudba,auta,trate.....muze mi nekdo pls rict jake jsou tam zmeny oproti RR1?ze jim neni hanba,pridelaji tomu akorat cislo2 a vydavaji to snad za novou hru:) Citovat
zelyvel Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2006 no ja sem RR2 stahl ale jeste nespustil pac nevim pres co...:-(....ale jinak RR1 me zabavilo nejvic asi ze vsech...btw,pres co spustite tydle novy hry?jako RR2,Lego StarWars 2,Killzone:L,NFS:Carbon atp.sry za off Citovat
Francik_3 Odesláno Říjen 31, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2006 no ja sem RR2 stahl ale jeste nespustil pac nevim pres co...:-(....ale jinak RR1 me zabavilo nejvic asi ze vsech...btw,pres co spustite tydle novy hry?jako RR2,Lego StarWars 2,Killzone:L,NFS:Carbon atp.sry za off Mno záleží jakej máš fw., ale já hraju všechny tyhle hry (RR2, NFS:Carbon a Killzone) normálně přes devhook... Nemám s tím žádnej problém... Citovat
gothicman Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2006 hosi hosi, zapominate tu na Burnout:Legends...tahle hra nema konkurenci prosteze...;)) a RR se mi vubec nelibil, hrozna fyzika, nemasny neslany jezdeni, po 10 minutach jsem to mazal, hruza celkem:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.