prague77 Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 az na vyjimky nebyvaji pokracovani lepsi. kolikrat je i tezke naplnit ocekavani po skvele zkusenosti. a tak budme radi ze RR2 nam nekomlikuje premysleni co hrat drive v zaplave spousty kvalitnich novych her:) :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 hehe a ted me jeste reknete, proc se me, po takrka roce pobytu na tomto foru zacal u podpisu ukazovat charakter "zelenac", heeeeeelp :!: :oops: :!: :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 hehe a ted me jeste reknete, proc se me, po takrka roce pobytu na tomto foru zacal u podpisu ukazovat charakter "zelenac", heeeeeelp :!: :oops: :!: :shock: Tenhle "charakter" je podle počtu příspěvků. Takže jsi asi překročil hranici(40? příspěvků) a teď se ti přiřadil jiný "charakter". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Uf tak sem si stahl RR2 pustim to a vsechno,ale naprosto vsechno stejne jak u RR1,menu,hudba,auta,trate.....muze mi nekdo pls rict jake jsou tam zmeny oproti RR1?ze jim neni hanba,pridelaji tomu akorat cislo2 a vydavaji to snad za novou hru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelyvel Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 no ja sem RR2 stahl ale jeste nespustil pac nevim pres co...:-(....ale jinak RR1 me zabavilo nejvic asi ze vsech...btw,pres co spustite tydle novy hry?jako RR2,Lego StarWars 2,Killzone:L,NFS:Carbon atp.sry za off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 no ja sem RR2 stahl ale jeste nespustil pac nevim pres co...:-(....ale jinak RR1 me zabavilo nejvic asi ze vsech...btw,pres co spustite tydle novy hry?jako RR2,Lego StarWars 2,Killzone:L,NFS:Carbon atp.sry za off Mno záleží jakej máš fw., ale já hraju všechny tyhle hry (RR2, NFS:Carbon a Killzone) normálně přes devhook... Nemám s tím žádnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gothicman Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 hosi hosi, zapominate tu na Burnout:Legends...tahle hra nema konkurenci prosteze...;)) a RR se mi vubec nelibil, hrozna fyzika, nemasny neslany jezdeni, po 10 minutach jsem to mazal, hruza celkem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.