Marcusinek Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Tak kdo do toho zítra jde? :-) Vypadá to dost dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Koukal sem,že krabicová verze se dá koupit za cca 1450,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Kde? Hod odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 http://www.gameonsale.cz/cs/akcni/722-far-cry-primal-ps4.html http://www.k24.cz/product/305856/Elektronika/Herni_zona/Far_Cry_Primal_Special_XONE_.html?product_code=XONEGRAFARCRYPRIMAL http://www.kuma.cz/far-cry-primal-xbox-one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcusinek Odesláno Únor 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Ale krabicovka nemá veškeré balíčky co ta digitální, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Ahojte viem že sa to na tuto temu vobec nehodi ale chcem sa spýtať ako mám nainštalovať Package manager na ps3 slim 4.78 ak sa to vôbec dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adonis1468629023 Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 mam ji doma od vcera v krabickove verzi cena predprodeje byla 1770 a je to "special edition" coz bude asi jejich zakladni verze. + obsahuje 3 mise za mamuta. zdarma k tomu byl balicek savlozubeho tygra. hraje taky nekdo? vzhledem k tomu ze je 10 000 prnl nejsou penize (tak nemuzu nic prodat jako ve 4ce)a mam plny vak... nic noveho nemuzu vyrabet a nechci jen tak vyhazovat veci ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Duben 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2016 Hoj všem. Hra se mi docela líbí, jen jsem se celkem brzy dostal do fáze, kdy mi to přijde až moc stereo. To jsem cítil i u FC 4, ale ta mě osobně bavila o dost víc. A to stačilo rogalo, přitom je to taková blbost co))) No, jsem spíše trosku zmatenej z té hry,určitě více než z minulého dílu. Většinou každou hru jedu jen základní dějovou linii. Tady moc nevím jak hledat jen žlutá místa, ty hlavní. Proste lítám po mapě, rádoby systematicky a alespoň poznávám otaznícky, sem tam pomůžu soukmenovcum a bojuju o tábory, sbírám kytičky abych si mohl přivolat chciplyhlo savlozubeho tygra :D Moc procent po asi 11 hodinách nemam. Co se mi líbí, je ta sova, jen by mohla prilitavat rychleji :D a fungovat i na ty odolnější bojovníky a zvířata. Chtěl bych projet příběh, co nejrychleji, to mi myslím ze hry bude stačit. I tak to bude až děsivá herní doba na mě. Nezkoušel jsem filtr, jestli tam je ani nevím. Ale jak se ne zdržovat mimo děj , jsou na to jednoduchý tipy? Thx Odesláno z mého LG-H955 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Březen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2017 Zdravím, mám problem s achievementem.. Killer's Belief Eliminate 25 enemies using any takedown. POdle statistik uz mám 30 takedownu a stále mi achiev nenaskočil.. NUMBER OF TAKEDOWNS 30 Rank 7 (friends) Co dělám špatně? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.