Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FAR CRY Primal


Marcusinek

Recommended Posts

mam ji doma od vcera v krabickove verzi cena predprodeje byla 1770 a je to "special edition" coz bude asi jejich zakladni verze. + obsahuje 3 mise za mamuta. zdarma k tomu byl balicek savlozubeho tygra.

hraje taky nekdo?

vzhledem k tomu ze je 10 000 prnl nejsou penize (tak nemuzu nic prodat jako ve 4ce)a mam plny vak... nic noveho nemuzu vyrabet a nechci jen tak vyhazovat veci ven.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Hoj všem. Hra se mi docela líbí, jen jsem se celkem brzy dostal do fáze, kdy mi to přijde až moc stereo. To jsem cítil i u FC 4, ale ta mě osobně bavila o dost víc. A to stačilo rogalo, přitom je to taková blbost co)))

No, jsem spíše trosku zmatenej z té hry,určitě více než z minulého dílu. Většinou každou hru jedu jen základní dějovou linii. Tady moc nevím jak hledat jen žlutá místa, ty hlavní. Proste lítám po mapě, rádoby systematicky a alespoň poznávám otaznícky, sem tam pomůžu soukmenovcum a bojuju o tábory, sbírám kytičky abych si mohl přivolat chciplyhlo savlozubeho tygra :D

Moc procent po asi 11 hodinách nemam. Co se mi líbí, je ta sova, jen by mohla prilitavat rychleji :D a fungovat i na ty odolnější bojovníky a zvířata.

Chtěl bych projet příběh, co nejrychleji, to mi myslím ze hry bude stačit. I tak to bude až děsivá herní doba na mě. Nezkoušel jsem filtr, jestli tam je ani nevím. Ale jak se ne zdržovat mimo děj , jsou na to jednoduchý tipy?

Thx

Odesláno z mého LG-H955 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 11 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu